Győr és környéke

2016.11.02. 12:12

Győrben is sugároz a Rádió 1 néhány nap múlva

A napi 4 órában a csatlakozó vidéki frekvenciák helyi műsorvezetőkkel, helyi tartalmakat kínálnak.

kisalfold.hu

Most már biztos, november közepétől jelentősen bővül a 96,4 Rádió 1 vételkörzete, így a rádió Budapesten kívül hamarosan Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szekszárd, Baja, Paks, Dunaföldvár, Balaton, Heves és ezen területek körzetében is elérhető lesz - tájékoztatta portálunkat a Rádió 1.


Az új frekvenciák hálózatos formában csatlakoznak a Budapesten a 96,4 MHz-en sugárzó Rádió 1-hez, ami azt jelenti, hogy napi 4 órában a csatlakozó vidéki frekvenciák helyi műsorvezetőkkel, lokális tartalmakat sugároznak, a többi 20 órában az összes frekvencián a 96,4 Rádió 1 programja lesz hallható.


„A Rádió 1 nem csak Budapesten, hanem egyre több régióban kínál alternatívát, célunk, hogy a rádiózás műfaját újra népszerűvé tegyük a magyar rádióhallgatók körében. A Rádió 1 népszerű műsorai, a reggeli Kukori, a délutáni Cooky Show és az esti DJ műsorok, a Disco*s Hit és a DJ Factory novembertől az összes frekvencián, minden hallgató számára elérhetővé válnak" – nyilatkozta Bakai Mátyás, a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatója.


A közel 4 és fél év hallgatás után visszatért Rádió 1 idén nyáron óriásplakát kampánnyal, TV hirdetésekkel, sajtó- és közösségi média megjelenésekkel robbant be újra a köztudatba. A korábbi Rádió 1 hálózat egészen a megszűnéséig – az akkor még működő országos kereskedelmi csatornákat is megelőzve – piacvezető volt a lefedettségi területén a 15-49-es korosztályban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!