Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Visszatérhet Győrbe is a Rádió 1

Andy Vajna csatornája, a Rádió 1 engedélyt kapott a Médiatanácstól, amely alapján már a fél országban sugározhatja műsorát.
A Radio Plus Kft. engedélyt kért, hogy hálózatba kapcsolódhasson 6 másik rádióüzemeltető vállalkozás csatornáival. A Médiatanács ehhez hozzájárult, így az eredetileg csak budapesti frekvenciát kapott Rádió 1 műsora november 15-étől már naponta csaknem 20 órában Baja, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Győr, Tihany, Miskolc, Heves és Nyíregyháza környékén is hallgatható - írja a hvg.hu.

A hálózatba kapcsolódás azt jelenti, hogy mindössze négy és fél órában sugároznak helyi tartalmat, a többi a hálózatos rádióé, amely ezúttal a Rádió 1. A hat együttműködő partner többsége gyakorlatilag egy tulajdonosi körhöz, a győri Oxygen Grouphoz köthető, amely az éppen aktuális frekvenciaosztogatásnak megfelelően az elmúlt években már számos rádiót üzemeltetett. 

Az új hálózat létrehozásával gyakorlatilag újraéledt egykori a Rádió 1 vételi körzete, amely 2012 előtt egy ideig az leghallgatottabb rádiók egyike volt. 

Andy Vajna júniusban indította el újra Budapesten a Rádió 1-et. Az adó ezen a néven Győrben is hallható volt 2004-től 2013-ig,

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült a levél, amiben John Lennon kitüntetést utasított el

Előkerült a levél, amiben John Lennon kitüntetést utasított el
Egy hanglemezborítóban találták meg John Lennon II. Erzsébet brit uralkodóhoz írt levelét, amelyben… Tovább olvasom