Győr és környéke

2017.12.03. 11:42

Győrben is fellobbantak a lángok a megkínzott és hontalan állatokért - Fotók

Vasárnap 17 órakor összegyűltek a győri állatbarátok és meggyújtották gyertyáikat a megkínzott és hontalan állatokért.

A békés demonstrációval az állatbarátok célja, hogy szigorúbb büntetéseket szabjanak ki az állatkínzókra, és felhívják a figyelmet az ivartalanítás megoldatlan problémájára.

Győrben is fellobbantak a lángok a megkínzott és hontalan állatokért

 

Sajnos továbbra is nap, mint nap kegyetlen állatkínzások derülnek ki, semmiféle visszatartó ereje nincs a jelenleg hatályos állatvédelmi törvényben kiszabható büntetéseknek, hisz nem szabják ki még azt sem, amit ki lehetne!!! Így következmény nélkül maradnak és tovább folytatódnak ezek a szörnyűségek. A társadalom minél nagyobb összefogására van szükség az állatok védelmében, hogy mindebben végre változás történjék! Minden jóérzésű emberre, minden állatbarátra szükség van ahhoz, hogy igazán nagy visszhangja legyen a békés figyelemfelhívó demonstrációnknak. Csak így érhetjük el, hogy a törvényalkotók, a döntéshozók és joggyakorlók végre ne hagyják figyelmen kívül a tűrhetetlen állatkínzások problémáját, a tömegével elhagyott állatok és az ivartalanítás megoldatlan problémáját!

- írták az esemény szervezői.


Eddig ezek a városok csatlakoztak a kezdeményezéshez:

Budapest

Baja

Békéscsaba

Dunaújváros

Eger

Esztergom

Gyöngyös

Hódmezővásárhely

Kiskunhalas

Miskolc

Nyíregyháza

Pécs

Salgótarján

Szeged

Székesfehérvár

Szolnok

Szombathely

Zalaegerszeg

Törökszentmiklós

Veresegyház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!