Győr és környéke

2019.06.01. 09:48

Árokba hajtott egy autó Töltéstavánál a 81-es főúton - fotók

A gyanú szerint alkoholt fogyasztott a sofőr.

kisalfold.hu

Vasárnap, 12.13 - A sofőr és utasa a biztonsági övet sem használta, mindketten megsérültek.


Egy Töltéstaván történt balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. június 1-jén a hajnali órákban. A 81-es számú főúton, Pér felől Győr irányába közlekedett egy gépkocsi vezetője, aki haladása során a járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, ezért a 74+800. kilométerszelvényben, egy enyhén balra ívelő kanyarban elveszítette uralmát az autója irányítása felett. Átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, majd ott az árokpartnak csapódott. A baleset során a sofőr és utasa is megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A gépkocsit vezető férfinál felmerült az ittasság gyanúja, amit a kórházban történt mintavétel igazolt - írja a Police.hu.

 


A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy sem a járművezető, sem pedig az utasa nem használták a biztonsági övet, illetve az autót vezető férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel jelenleg ellene járművezetéstől eltiltás hatálya van érvényben. A Győri Rendőrkapitányság a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


Korábban - Félpályás útzár volt


Töltéstava határában volt szükség tűzoltói beavatkozásra. Árokba hajtott egy személygépkocsi a 81-es főúton, Töltéstava határába. Egy embert a műszaki mentést végző győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki az autóból, amelyet áramtalanítottak is az egységek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!