Győr és környéke

2018.05.29. 11:44

A tenger világa - interaktív kiállítás Győrben az Árkádban - jún. 1-17.

A nyári szünet előtt az Árkád egy szuper nyári kalanddal, A tenger világa című kiállítással várja látogatóit: kicsik és nagyok megismerkedhetnek a tenger különleges élővilágával és a tengerészetet segítő eszközökkel.

kisalfold.hu

Az érdeklődők közelebbről szemügyre vehetik a híres hajó maketteket, egy tengeralattjárót, valamint a világítótornyok működésével és a felfedezők életével is megismerkedhetnek. A bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy milyen érzés igazi ráját simogatni.


Tárlatvezetés


A kiállítás különböző témájú szigetekből áll, az egyes helyszíneken kifejezetten erre az alkalomra felkészített kollégák vezetik körbe és tájékoztatják az érdeklődőket.


A tárlatvezetést elsősorban óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek ajánlják, melyre telefonon a 96/555-000-ás számon vagy személyesen lehet regisztrálni a rendezvény teljes ideje alatt az Információs pult mellett kihelyezett standnál hétfőtől-péntekig 9-19 óra között, szombaton 10-19 óra között, vasárnap 10-17 óra között.

Az állatok a kiállítás ideje alatt folyamatos szakértői felügyelet alatt állnak, gondozóik figyelik a vízhőmérsékletet, és a higiéniai elvárásoknak is maradéktalanul eleget tesznek.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!