Győr és környéke

2018.11.11. 07:25

A luxus magas szintje Győr-Ménfőcsanakon: egy közel 300 milliós, ragyogó ház képekben

Ha hiányzik a nyár, ha szívesen álmodozna egy ragyogó(bb) életről, nézze meg az alábbi, eladó luxus ingatlan fotóit! És ha esetleg akad 299,88 milliója is, vegye meg! A csodálatos otthon és a lenyűgöző birtok bizonyára jó kedvre deríti majd, még a hűvös, nyomasztóbb napokon is! Sok-sok fotó!

kisalfold.hu

“Eladásra kínálok Ménfőcsanakon egy háromszintes, családi luxus villát!


A magas színvonalon, igényes kivitelezéssel épült ingatlan alapkoncepciója a kezdetektől fogva az volt, hogy a csodálatos természeti környezetben egy igazán otthonos, luxus családi villa épüljön fel. Az ingatlan a legapróbb részletekig átgondoltan, precíz kivitelezéssel, prémium minőségben, igen kifinomult ízléssel épült.


[...]


A télen-nyáron szemet gyönyörködtető megoldásokkal tarkított 6326 m2 kertben visszaköszön a tökéletes harmónia, melyet a házban is tapasztalni lehet. A gondosan válogatott örökzöldek, a gazdagon beültetett dísznövények, az illatos virágok, a katonás sorban álló gyümölcsfák és a kert végében elterülő erdő szintén kitűnő tervezéssel alakították ki. Az ingatlan több mint 100 m2 teraszán a világ egyik legmodernebb (Compass Pools) karbon-kerámia kompozit technológiával készített 36 m2-es úszómedencéje található.


[...]


A ház a nagyvárosi rohanó élettől mentes helyen, nyugodt csendes környezetben, Ménfőcsanak egyik legelegánsabb részén helyezkedik el, exkluzív színvonalú, modern, valamint a luxus magas szintje jellemzi, amelyben családias, nyugodt otthont biztosít a benne lakók számára.


Amennyiben luxus minőségben, elegáns, zöld környezetben keresi különleges adottságú, funkcionálisan és stílusában is igényesen megépített új otthonát, előre egyeztetett időpontban, megtekintheti ezt a hihetetlen csodát!


További információk és fotók a ház belsejéről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!