Győr és környéke

2019.07.16. 11:29

Valaki levette a rácsot egy vízelvezetőről Győrben, egy autós belehajtott

A rendőrség több balesettel kapcsolatban is szemtanúkat keres.

kisalfold.hu

Ismeretlen személy 2019.07.01-én 13:30 óra és 07.02-án 06:00 óra közötti időben Győr, Kodály Z. u. 11. szám előtt - feltehetőleg hátramenet közben - járműve bal oldalával neki ütközött az ott leparkolt Opel típusú autó jobb elejének, majd adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A baleset során személyi sérülés nem történt.  


A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető, ismeretlen körülmények között Győr város belterületén, az 1-es számú főút 128. kilométerszelvényben található csapadék elvezető fedőrácsot eltávolította, az arra kihelyezett jelzést eltávolította, majd annak további megjelöléséről sem gondoskodott, valamint adatai hátra hagyása nélkül továbbhajtott. Erre közlekedett 2019.07.09-én 7 óra 13 perckor egy autó vezetője, aki haladása során ráhajtott a fedetlen vízelvezető tetejére, aminek következtében az autója jobb első gumiabroncsa rongálódott. A baleset során anyagi kár keletkezett, sérülés nem történt.


Ismeretlen személy 2019.07.04-én 7 óra és 10 óra közötti időben közlekedett a 14102-es úton, Kunsziget felől Dunaszentpál irányába az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú feltételezhetően nyergesvontatóval. Közlekedése során a Bolgányi híd előtt észlelte, hogy járművével a hídon nem tud áthajtani, ezért visszatolatott, majd balra betolatott egy kavicsos útra. A szűk helyen azonban jobbra kanyarodva nem tudott visszatérni az aszfaltos útra, ezért lehajtott az úttest melletti füves terültre, majd az ott található önkormányzati tulajdonú szalagkorlátnak ütközött. A baleset után az ismeretlen személy az adatai megadása nélkül Kunsziget felé elhajtott.


Ismeretlen személy 2019.07.02-án 8 óra és 2019.07.10-én 8 óra közötti időben az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú autóval közlekedett Győrött, a Batthyány tér 14. szám előtti várakozóhelyen. Közlekedése során a második kijelölt várakozóhelyről hátramenetet hajtott végre, amelynek következtében a mögötte várakozó Suzuki típusú gépkocsi első lökhárítójának ütközött. Ismeretlen jármű vezetője adatai megadása nélkül elhagyta a baleset helyszínét. A baleset során személyi sérülés nem történt


Ismeretlen személy 2019.07.06-án 15:30 órakor az általa vezetett Opel Corsa típusú autóval hátramenetet hajtott végre Győrött, a Jereváni úton található élelmiszer áruház parkolójában. A hátramenet közben járműve hátuljával nekiütközött a mögötte álló autónak, majd adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.


A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanuk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Zrínyi út 54.szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!