Győr és környéke

2016.03.09. 18:31

Elstartolt a pannonhalmi borászok új honlapja!

A honlap tartalma mobil és tablet/ipad eszközökkel is elérhető a jövőben, valamint a Facebook közösségi rendszerben szintén működik.

kisalfold.hu


"Új év, új remények a szőlőkben, amihez mi egy új honlappal szeretnénk hozzájárulni. Reméljük, hogy a mai kornak megfelelő, esztétikailag és tartalmilag is korszerű honlapot sikerült megalkotnunk.

Az alapvető tájékozódási lehetőségeket úgy fejlesztettük, hogy az egyes borászatok marketing céljaihoz is hozzájáruljunk, ebben első sorban a különböző praktikus keresési formák lesznek segítségünkre" - kezdte Száraz Lajos, a honlapot készítő győri Medius Iroda ügyvezetője. 

A honlap tartalma mobil és tablet/ipad eszközökkel is elérhető a jövőben, valamint a Facebook közösségi rendszerben szintén működik.

"A honlap akkor lehet igazán népszerű, és sikeres információforrás, ha a Borvidék borászataitól folyamatosan kapunk információkat, programajánlókat, amit mi szívesen megjelenítünk a honlapon is. A megküldött szakmai és egyéb információk, programajánlók mellé kérjük, hogy fotót is mellékeljenek, mivel ez valójában `vizuális műfaj´. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a borászatok külön `fülel´ aktuális jogi és egyéb szakmai információkat is találnak az új honlapon.

Szeretnénk jelezni, hogy többszöri megkeresés után is vannak még olyan borászatok, akiknél csak a korábbi – nem frissített – információk szerepelnek.

A honlap létrehozását szakmailag Gyurkovics Rita kommunikációs munkatárs kolléganőnk irányította, illetve tartalmat közvetlen operatív is szerkesztette, így kérem, hogy a jövőben is bizalommal forduljanak hozzá bármilyen információval, észrevétellel kapcsolatban, valamint közvetlen küldjék a friss ajánlásokat" - zárta szavait Száraz Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!