Győr és környéke

2015.05.21. 12:45

A Tesco hamarosan elindítja a házhozszállítást Győrben?

Az biztos, hogy az angol tulajdonú cég gőzerővel toborozza a győri sofőröket a Facebookon. Szavazás.

Szeghalmi Balázs


Csütörtök, 10.54

A kisalfold.hu január elején írt arról, hogy mind a CBA, mind a Tesco webshopja gyerekcipőben jár megyénkben.

Az angol tulajdonú multi pár napja érdekes felhívást tett közzé hivatalos Facebook oldalán: "dolgozz a Tesco online bevásárlás bővülő győri csapatában!". A teljes álláshirdetést ide kattintva tekinthetik meg.

Tény, hogy a szolgáltatás egyelőre nem indult el szűkebb pátriánkban. A Tesco a fővároson, Pest megyén, Szegeden és Székesfehérváron kívül jelenleg nem vállal kiszállításokat, így Győr-Moson-Sopron megyében sem.



A felhívás szerint ugyanakkor ez "az egyik leggyorsabban fejlődő üzletága" a Tescónak. A munkavégzéshez szükséges legfontosabb tulajdonságok, hogy "jó sofőr, erős és gyors" legyen a pályázó.

A Facebook poszt alatt többen hitetlenkedve írtak a kínált munkáról úgy, hogy magát az egész projektet is megkérdőjelezték. A Tesco kommunikációs munkatársai leszögezték: minden jelentkező visszajelzést fog kapni, a kiválasztás jelenleg is folyik.

A kisalfold.hu a szóban forgó témában több kérdést küldött a Tesco kommunikációs osztályának hétfőn - többek közt arra voltunk kíváncsiak, mikor indul a házhozszállítás Győrben? -; egyelőre ígéretet kaptunk a válaszokra.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!