Foci VB 2014 Brazília

2014.07.05. 16:16

Zuniga: nem akartam sérülést okozni Neymarnak

"Szerettünk volna gólt lőni, nagyon kemény meccs volt. Sajnálom, hogy ez történt, remélem, Isten segítségével hamar rendbe jön".

MTI

A kolumbiai válogatott védője, Juan Zuniga azt mondta: nem akart sérülés okozni a brazilok sztárjának, Neymarnak, amikor hátba térdelte őt a két labdarúgó-válogatott pénteki, világbajnoki negyeddöntőjének hajrájában. A mozdulat nyomán az FC Barcelona 22 éves csatárának eltört a harmadik ágyékcsigolyája, s így Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány a torna hátralévő részében már nem számíthat a játékára.

A brazilok 2-1-re megnyerték a mérkőzést, s a keddi elődöntőben a németekkel találkoznak majd. "Szerettünk volna gólt lőni, nagyon kemény meccs volt. Sajnálom, hogy ez történt, remélem, Isten segítségével hamar rendbe jön" - mondta Zuniga, hangsúlyozva, hogy szerinte a megmozdulása teljesen normális volt.

A hátvéd hozzátette: a pályán a válogatottért, a hazájáért küzd, és nem gondolta volna, hogy csigolyatörést okoz riválisának. "Brazília és a világ nagy tehetsége" - jellemezte Neymart, aki négy gólt szerzett a világbajnokságon. A sérülés hírére barcelonai csapattársa, az argentinokkal a ma esti, belgák elleni negyeddöntőre készülő Lionel Messi és a jamaicaiak sprintersztárja, Usain Bolt is jobbulást kívánt Neymarnak.

"Remélem, nagyon hamar felépülsz, barátom!" - írta a négyszeres aranylabdás Messi, aki egy közös fotójukat is kirakta a Facebook-oldalára. "Szomorúan hallom a hírt. Gyógyulj meg hamar!" - írta a hatszoros olimpiai bajnok Bolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!