ficánka

2009.02.22. 03:23

Szánkózás

Tegnap elterveztem, hogy ma jó sokáig alszom, hát nem sikerült. Magamtól felkeltem már 8-kor, s utána csak forgolódtam.

Délelőtt csináltam egy kis házimunkát, majd megmutattam a képeket anyunak meg ikreknek. Nagyon tetszett nekik. Főleg a csajoknak a Versailles-i palota.

Miután megnéztük a képeket, nekiálltam a kérdőívek elemzéséhez újra. Kishúgaim segítettek az „igen" és „nem" kérdések szétválogatásában. Jó,mert segítenek, s még élvezik is. J:)

Persze a segítségért jutalom járt, elmentünk szánkózni. Nem szánkóztam már kb. 10 éve. Tök jó volt. Ikrek élvezték, na meg persze én is. :) Kutyát is elvittük sétálni. Ilyenkor a vége mindig veszekedés. „Csak" egy kutyánk van, s mindketten sétáltatni akarják. Úgyhogy általában a végén én viszem a kutyát majdnem az egész úton. :)

Szánkózás

Szánkózás

Délután ellátogattam nagyszüleimhez is, akik kb. 5 utcával lejjebb laknak. :) Nekik is megmutattam a képeket, majd átsétáltam apuhoz, s neki is. Azt hiszem, mostanában nem fogom nézegetni többször a képeket. :) Apunál meleg volt végre. Megint megköszönte a fát. Mindig kérdezi, hogy hogyan adja vissza ezt a sok segítséget. Én mondtam, hogy majd ha nyer a lottón. :) Most talált egy régi feladatlan szelvényt az asztal alatt, s abban reménykedik, hogy talán azzal nyerhet. Bennem is a remény hal meg utoljára.

Miután hazaértem, megint kérdőíveztem. Holnap végzek vele végre. Muszáj csinálnom, mert jövő hét elég zavaros lesz. Kicsit idegesít, hogy ilyen későn álltam neki szakmai gyakorlatot keresni. Vagyis jobban mondva időben nekiálltam, csak mivel Görögöknél voltam, ezért nem tudtam állásinterjúkra menni, s nagyon biztos voltam a Lavazzában. :( Remélem minden megoldódik már. Néztem ma is albérleteket, felírtam őket, s hétfőn megnézek párat. Ha valamelyik munka bejön, akkor legalább ennyivel előrébb leszek. A 13. és a 2. kerületet nézegetem egyenlőre.

Most megyek, fekszem, aztán megpróbálok holnap sokáig aludni.:)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!