falusi turizmus

2015.11.08. 21:18

Szolidaritás a győri Krúdyval

A győri Krúdy megkérdőjelezhetetlen etalon a turizmus-vendéglátás képzésben, a legrangosabb középiskolák egyike.

A gimnáziumi és a szakmai képzés közös alapokon nyugszik, egymást erősítve tették a Krúdyt egy sikeres és elismert középiskolává.

Egy igazi szakember sohasem szakbarbár, az általános műveltség elengedhetetlen tényezője egy sikeres életútnak, egy eredményes pályafutásnak. Az egész szakma veszít vele, ha ezt a döntést nem vonják vissza.

A Megyére fel! vetélkedőt tavaly a Krúdy csapata nyerte megérdemelten, idén is jó helyezést értek el. A megyei honismereti versenyen a diákok sikere mögött egy magasan képzett és csupa jó pedagógusból álló tantestület áll, akik együtt a diáksággal ápolják és viszik tovább a Krúdy hagyományosan jó szellemét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület elnökeként, egyben ezen a területen évtizedek óta tanító főiskolai tanárként állok ki a Krúdy mellett, és kérem nyomatékosan ennek az átgondolatlan döntésnek a visszavonását!

dr. Fekete Mátyás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!