falusi turizmus

2015.01.09. 14:40

High tech és helyi termék – az összefogás kapukat nyit

A rendezvény célja a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület és a Pannónia Kincse LEADER Egyesület területén bevezetendő turisztikai kártyarendszerhez történő csatlakozási lehetőségeinek bemutatása, a rendszer használatának ismertetése, és nem utolsósorban szakmai hálózatépítés.

 

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület

tisztelettel meghívja
a turisztikában érintett szolgáltatókat és érdeklődőket
szakmai hálózatépítő rendezvényére

Helyszín: 9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 9. - Polgármesteri Hivatal
Időpont: 2015. február 12., csütörtök, 14 óra

A meghívottak elsősorban:
- minden turizmusban érdekelt szolgáltató a Pannónia Kincse és a Rábaközi LEADER Egyesületek területéről
- a FATOSZ tagjai
- a turisztikai szervezetek és Tourinform irodák a térségben
- az önkormányzatok turisztikai referensei

Európai gondolkodás, együttműködés jellemzi azt a projektet, amely a közösségi összefogás erejével a térséget, a turisztikai érdekeltségű szolgáltatókat, ám az egyén helyzetét is javítja tevékenységeinek köszönhetően.

A térségi turisztikai együttműködést a Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület kezdeményezte és koordinálja azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy fenntartható, a térség gazdaságát élénkítő közös turisztikai terméket hozzon létre. A turisztikai termékfejlesztés, egy Európában és hazánkban is számos helyen bevált turisztikai kedvezménykártya helyi sajátosságokra kidolgozott formája, valamint marketing tevékenység, a térség turisztikai szereplőit tájékoztató workshop sorozat, valamint újságírók számára megtartott study tour adja a projekt gerincét.

A 2013-ban elnyert „Közös turisztikai termékfejlesztés a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület és a Pannónia KincseLEADER Egyesület területén” című pályázat lehetőséget biztosít nem csak a Leader tagok, nem csak a Fatosz tagok, hanem minden érdeklődő, valamint az együttműködés lehetőségében érdekelt szolgáltató, magánszemély, szállásadó számára a komplex kínálatban való együttműködésre. A korábban szétszórtan működő, erejüket szétforgácsoló kisebb szervezetek, turisztikai szolgáltatók a kínálat egységbe szervezése, valamint a célirányos, közös marketingkommunikáció, ill. a turisztikai kártya hatékonysága által valós gazdasági növekedést érhetnek el.

A kezdeményezés mögött álló FATOSZ, Fekete Mátyás elnök vezetésével, és a technológiát, valamint a turisztikai know-howt biztosító Chrome Kreatív Kft. ügyvezetője, Semsei Sándor a projekt legfőbb lényegének a modern technológia és a vidék szerencsés találkozásában rejlő kiaknázatlan erőt tartják.

A projekt 2013. év végi hivatalos elindítását követően elsőként 2015. február 12-én ad lehetőséget arra, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a turisztikai desztinációk szerepével, a turisztikai desztináció menedzsmenttel, a termékfejlesztés folyamatával és az aktuális trendekkel is. A február eleji, Győrújbarát Önkományzati Hivatalában tartott workshop a desztinációt alkotó turisztikai szereplők feladatai, kompetenciái, valamint a hatékony marketingkommunikációs eszköz, az on-line megjelenés eszközei és előnyei terén is érdemi tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek.

A részvétel a rendezvényen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

További információ és regisztráció: Antal Zsuzsanna
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!