falusi turizmus

2009.08.23. 12:11

Homo ludens

A vidék őrzi még a hajdani népi gyermekjátékok hagyományait. Ismerjük meg, és adjuk tovább a tudományunkat, mielőtt teljesen feledésbe merülnének kompjuterizált világunkban!

Augusztus 22-én fogadta a Felpécért alapítvány egyesületünk díjazottait, akik az egy héttel korábbi, Győrben megtartott Barokk Esküvő keretében szervezett ügyességi játékokon nyerték el a részvétel lehetőségét. A program fénypontja a kenyérsütés volt, amellyel Jolika, Renáta, Győző és Máté - házigazdáink - kápráztatták el a vendégeket. Volt, aki dagasztott, kenyeret vetett, langallót sütött, volt, aki pedig az ősborókás szépségeit mutatta be. Felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezték magukat, még az eső sem tudta elrontani a kedvünket. A szervezőknek azúton is szeretném kifejezni gratulációmat és köszönetemet a jó előkészítésért és a pazar lebonyolításért.

A barokk esküvő 2 napjáról, egyesületünk ottani megjelenéséről, valamint a felpéci napról az alábbi 3 linken találhatnak fotókat az érdeklődők. A képek legalább egy hétig szabadon megtekinthetők és saját személyes felhasználásra letölthetők.

Hasonló programokról szívesen fogadok előzetes beharangozókat és utólagos élménybeszámolókat sok-sok fotóval!

Együtt a dagasztás is könnyebb

Együtt a dagasztás is könnyebb

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!