Életstílus

2014.11.27. 09:40

100 kilós súlyokat emelget a 8 hónapos terhes kismama - videó

A 39 éves fitnesz rajongót egy hónap választja el a szüléstől, mégsem állt le a tornával és a súlyemeléssel.

Egy hónap választja el a szüléstől a 39 éves fitnessz-rajongót, ám nem áll le a súlyzózással, a kardióval és a tornával sem. Azt mondja, még jót is tett a terhességének a sokszor közel 100 kilós megterhelés.

Katja Harjanne mikor megtudta, hogy babát vár, alaposan utánanézett a terhesség alatti edzés szabályainak, egy szülésznőt is megkérdezett. Ő azt mondta neki, hogy a legjobb, ha a testére hallgat, illetve, hogy az erősítés teljesen rendben van, úgyhogy ne hagyja abba. Katja most heti ötször jár a fitnessz terembe, bár azért csökkentett a feladatok nehézségén.

"Kicsit lejjebb vettem a súlyokból, ahogy a terhességem előrehaladt, és csak azt csinálom, ami még jólesik" - mondta el a Daily Mailnek.

Jason, a büszke apa, és saját családja is mindenben támogatják a kismamát amellett, hogy óvatosságra intik.

"A családom támogat, de azért mindig figyelmeztetnek arra, hogy vigyázzak az erőlködéssel. Száz éve a nők sem álltak le a munkával a mezőkön, ha terhesek lettek. Néha azt hiszem, hogy az emberek teljesen elfelejtik, hogy a terhességtől még nem áll meg az élet. Nem azt akarom csinálni amit más tart helyénvalónak, hanem amiben én hiszek. Vigyázok magamra és a babára, ha valami túl megterhelő, más gyakorlatot választok" - mondta el a várandós nő.Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik