Életstílus

2017.11.10. 19:22

10 szerencsés Olvasónk új kerékpáros lámpákkal tekerhet - mutatjuk a nyerteseket

A Somogyi.hu és kisalfold.hu közös közlekedésbiztonsági játékán 10 bringás ajándékcsomagot sorsoltunk ki.

kisalfold.hu

Nov. 14. - Irány a Kisalföld pavilon a sétálóutcán


Olvasóink a nyereményeket szerda déltől (nov. 15.) átvehetik a Kisalföld Baross úti pavilonjában. 


Nov. 10. - Nekik kedvezett a szerencse


A Somogyi.hu és kisalfold.hu közös közlekedésbiztonsági játékán összesen 427 helyes megfejtés érkezett. Kérdésünkre a jó megoldás természetesen a "c" válasz volt.


Nyerteseink névsora


Bóna Szilvia

Csapóné Nagy Szilvia

Henye Zoltán

Kükedi Dóra

Makai László

Petrás Anett

Sághi Zsuzsanna

Sebestyén Rita

Szűcs Sarolta

Tekler Edina


Olvasóinkat e-mailben tájékoztatjuk hol és mikor vehetik át nyereményüket jövő héten.


Korábban - Játékra fel!


Az őszi óraátállítás után a délutáni fényviszonyok jelentősen csökkennek, gyorsan sötétedik október végén. A legtöbben 16 óra után indulnak haza, így a kerékpárosok fokozott veszélyben közlekednek a szürkületben. Különösen ha égő lámpák, világító fénytestek, prizmák, láthatósági mellény nélkül vágnak útnak.


Mostani játékunkon 10 ajándékcsomagot nyerhetnek a Somogyi.hu felajánlásával. A csomagban Duracell kerékpárlámpa szett és LED fénypánt is van. Ahhoz, hogy megnyerjék a kerékpáros biztonsági felszerelést, nem kell mást tenniük, mint jól válaszolni kérdésünkre.


A KRESZ milyen lámpákat "kér" a bringásoktól?


a. Semmilyent.

b. Egy első lámpát bármilyen színben.

c. Egy első lámpát, amely fehér vagy kadmiumsárga, folyamatos vagy villogó fényt biztosít a sötétben, tiszta időben legalább 150 méterről látszik. A hátsó lámpának ugyanezeknek a követelményeknek kell megfelelniük piros színben. Mindkét lámpa megengedett a ruházaton is.


A helyes megfejtéseket az "[email protected]" e-mail címre küldjék. Kérjük, a levél tárgyában tüntessék fel: bringa. A megfejtéseket november 10-ig várjuk. A nyerteseket nevét ebben az anyagban közöljük.

Tavalyi őszi cikksorozatunk első részében sötét árnyként tekerő bringást ">nézhetnek meg, a másodikban győri orvosok beszélnek súlyos, kerékpárosokat ért sérülésekről, a harmadikban győri rendőrök osztják meg tapasztalataikat kerékpáros balesetekről. Végezetül győri kerékpárszerelő mondja el, mire kell hatványozottan figyelni a bringák műszaki ellenőrzésekor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!