Egyperces

2016.01.14. 08:45

Lagzi Lajcsi ügyével kapcsolatban megdöbbentő hírek keltek szárnyra

Ügyészségi forrásokra hivatkozva állítják: meghosszabbítják a zenész előzetesét.

Ügyészségi forrásokra hivatkozva zenész körökben állítják, [namelink name="Galambos Lajos"] a húsvétot is rácsok mögött tölti majd. Ez azt feltételezi, hogy az ügyészség kezdeményezi előzetesének meghosszabbítását, a bíróság pedig helyt is ad ennek - írja a Bors.


A trombitaművész ügyvédjét nem lepte meg az elterjedt információ.


– A szabadulási kérelmünk már bent van a hatóságoknál – magyarázta dr. Fröhlich Krisztián. – Jelenleg az előzetes január 24-ig tart, ami egy vasárnapi nap. Így feltehetően legkésőbb jövő pénteken dönthetnek ügyfelem sorsáról. Egyelőre az ügyészség hosszabbítási kérelméről sem tudok, de az biztos, hogy más médiumok is kerestek már azzal, hogy ügyészségi forrásaik szerint ügyfelem húsvétkor is bent lesz. Nem tudok ilyenről – erősítette meg a lap kérdésére.


Lajcsi előzetesének ügyében van még egy nyitott kérdés a hatóságok előtt: miután három hónappal meghosszabbították azt, ügyvédei fellebbeztek. Másodfokon ebben azonban még nem született ítélet.

 

Borsonline.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!