Egyperces

2019.09.09. 16:36

Berki Krisztián a napágybizniszbe is beszállt Cipruson

Az überkirály 278 milliót fektetett be a szigetországban.

Az apartmanok mellett az überkirály végül a napágybizniszbe is beszállt a szigetországban. Az üzleti tranzakciót felesége bonyolította le a luxusszálloda medencepartjáról.  


Szinte már hazajár Ciprusra Berki Krisztián és felesége, Mazsi. A házasok ezúttal nemcsak azért tértek vissza, mert az überkirály ígéretet tett feleségének, hogy visszatérnek még a mediterrán szigetre, hanem azért is, mert korábbi üzleti tárgyalásai révbe értek.

 

Legutóbb mikor itt jártam ajánlatot kaptam az apartmanokra. Ezt - és a hozzájuk tartozó napágyak tulajdonjogát - szeretném most megszerezni a Berki-családnak. Fontos, hogy a lehető legtöbb országban jelen legyünk, legyenek befektetéseink. Ha van befektetésünk, akkor van erős bevételünk is"

– mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Berki, aki első körben a napágyakra csapott le, melyekből számításai szerint szezononként 96 milliót tudhat majd magukénak.


Az üzlet megkötéséhez 278 millió forint átutalására volt szükség.

 

Az ügyvédünk rendben találta az üzletet, így elutaltam az összeget. Kimondani is sok, de Krisztián mindig jó üzleti döntéseket hoz. Szeret a föld felett járni, én kicsit többet rágódom ezeken, de eddig mindig jó döntést hozott. Így bízom benne, hogy most sem lesz ez másképp"

– árulta el Mazsi, aki sajátkezűleg intézte a pénzügyi tranzakciót, melyet a nézők ma 20:00-tól láthatnak a Sláger TV-n.

Ezek is érdekelhetik