Egyperces

2019.07.11. 11:02

A Honvédhoz igazolt Azurák Csaba, a Tények egykori műsorvezetője

Az egykori tévés közel két évtizednyi televíziózás után lett júliustól a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója.

Azurák Csaba idén áprilisban jelentette be, hogy távozik a TV2-től. Azurák a TV2 egyik legrégebbi képernyőse volt. 18 évet töltött a TV2 Média Csoportnál, innen közös megegyezéssel távozott – idézte fel a Media1.

Közös ismerősök révén találkoztam a Honvéd új tulajdonosaival, akikkel kötetlenül tudtunk beszélgetni a csapat és a klub kommunikációjáról. Kiderült, hogy nagyon sok mindenben passzolnak az elképzeléseink, ugyanúgy gondolkozunk különböző dolgokról, irányvonalakról. Mindannyian úgy tartjuk, hogy a klub kommunikációjának a szurkolókat kell szolgálnia. Ebből a beszélgetésből jutottunk el odáig, hogy felkértek a Honvéd kommunikációs és marketingigazgatói posztjára"

– nyilatkozta Azurák Csaba a sportklub honlapjának.

 

Kép forrása: honvedfc.hu

Azurák Csaba júliustól a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója.

Kép forrása: honvedfc.hu

 

Kommunikációs szempontból azt tartom a legfontosabbnak, hogy erősítsük a kispesti közösséget, amely nagyon sokat segít a csapatnak, és szeretném, hogy növekedjen a Honvéd-család. A pályán pedig a nemzetközi kupaszereplést érő helyre várom a csapatot, hiszen mindannyian akkor lehetünk igazán sikeresek, ha a csapat eredményes és a szurkolók elégedettek.


– beszélt céljairól az egykori tévés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!