Egyperces

2019.05.16. 09:53

Nagy titkolt árult el Zalatnai Cini - Egy híresség vette el a leányságát

Az énekesnő akkor tizenhat-tizenhét éves volt.

Ez a történet akkor kezdődött, amikor az énekesnő még a Toldy gimibe járt, talán tizenhat sem volt.


– Ott ismertem meg Komár Lacit, amikor az iskolabálon játszottak – meséli Cini. – Akkor már énekelgettem az osztálytársaimnak. Az osztályunkba sok későbbi zenész járt, Török Ádám, a Tolcsvayék. Összejártunk, zenélgettünk. Akkor összeszedtem a bátorságom, és odamentem a zongoristához, Tóth Tibihez. Mondtam, tudok énekelni, próbáljuk meg. Megengedték, és óriási siker lett. A Laci, ahogy szokta, csak annyit mondott: nem is olyan rossz – mesélte a Borsnak az énekesnő.


A buli után üzentek Cininek, hogy van-e kedve egyszer lemenni velük énekelni? Laci ott azzal fogadta: „oké, jó hangod van, de én másképp gondolom".


– Nem énekesnőt keres, hanem barátnőt – magyarázza Cini. – Onnantól elindult a szerelem. A Laci volt az első fiú az életemben. Bizony! Nagyon hamar el is jegyeztük egymást. Tizenhat, tizenhét éves voltam, később kezdtem, mint a mai gyerekek. Másfél, két évig voltunk együtt.


1966-ban az első Táncdalfesztiválon már nem voltak egy pár. Komárt ugyan el akarták vinni katonának, de nem emiatt szakítottak.


Cini és Komár László viharos kapcsolatának további titkairól ITT olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!