Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 1°C Még több cikk.

Új mozgalom Magyarországon - Kampány a férfias férfiakért!

Több mint tízezer követője lett pár hét alatt annak az egyedülálló kezdeményezésnek, amely prominens és ismert emberek támogatásával, a férfias értékek létjogosultságáról és jelentőségéről indított vitafórumot a világhálón.

Csík Jánostól, Klapka Györgyön át Litkey Farkasig több, mint húsz ismert és elismert ember vallott mélyinterjúban a férfias értékekről. A nyilvánosan elérhető videókat már most hatalmas érdeklődés övezi, a kezdeményezés pedig nem csak témájában egyedülálló, hanem módszertanában is. Politikai színezettől mentesen, nemi hovatartozástól függetlenül hívja meg az embereket egy közösen alakítandó platformra, hogy többek között a "család" és "férfiasság" fogalmak újra valódi értékekkel töltődjenek meg.

Miért jött létre a Férfiak Klubja?

Könyvek százai, bestsellerírók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a tradicionális férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni. Kérdés, hogy ha ez megtörténne, kinek lenne jobb? A Klub szerint a férfiaknak és nőknek biztosan nem, éppen emiatt feszegeti provokatív és vitainditó gondolatok formájában azokat a kérdéseket, melyek mindannyiunk érdekében sürgős megválaszolásra várnak.

A Férfiak Klubja azzal a céllal jött létre, hogy a férfias értékek mélységeinek és minőségének megvitatásán keresztül visszaállítsa a férfiak önbecsülését, tömegmozgalommá és divattá tegye az építő férfiértékek képviseletét és, hogy a közösség tagjai új egyezség megszületésén dolgozzanak férfi és nő között. Nem a nők kihagyásával és alulértékelésével, hanem velük közösen egy élhetőbb társadalmi közeg létrehozásáért tevékenykedik a közösség, egyelőre online felületein, hamarosan élő formában.

Hogyan működik a Férfiak Klubja?

A Facebook közösségi oldal sikere után a weboldalon elindult a Klub interaktív felületű, férfias gondolatokat vagy gondolatébresztő provokatív témákat felsorakoztató, véleménymegosztó vitatere is. Ez egy olyan különleges felület, ahol értékes gondolatokat, tapasztalatokat oszthatnak majd meg egymással az olvasók, egy őket segítő előre kidolgozott komplex témastruktúrára való reagálás segítségével. Ezen az oldalon találhatóak a már említett videóinterjúk rövid és hosszú változatai is. A Klub célcsoportja kizárólag a gondolkodni vágyó és cselekvésre készen álló férfiak, akik tudatában vannak annak, hogy a férfias értékek képviseletére tett szigetszerű, egyéni igyekezetük nem elégséges: ismét divattá, presztízzsé, tömegmozgalommá kell tenni a nők társaként a jövő generációinak szolgálatában álló, férfias viselkedést.

Az alapítóról

A Férfiak Klubja alapítója Bedő Imre. "Az emberek és a közösség problémáival való foglalkozás az egész életemet végigkísérő hobbim. Mindig azt tartottam, hogy nem elég csak fortyogni arról, hogy mi milyen rossz a világban, hanem valamit tenni is kellene, de nem igazán találtam erre partnereket és csatornát. Rengeteg beszélgetésen vettem részt, ahol az élet különböző területeinek problémáival foglalkoztunk baráti és tágabb körben. Megvitattuk, hogy mi mindent kellene máshogy csinálni. Én ezekkel a problémákkal kapcsolatosan elég idealista vagyok - hiszem, hogy lehet másképp. De teszek is érte! Ebben a szellemben alapítottam meg 2013-ban a Férfiak Klubját."

Olvasóink írták

 • 13. WeiseÖdenburg 2013. november 20. 19:06
  „12. Santos 2013.11.19. 22:20
  A vonalkód megléte kötelező különben nem indulhat az időmérőn.”
 • 12. Santos 2013. november 19. 22:20
  „10.Alfonzka.Nem írnál kissé bövebben ,a ragyogó alsógatyádrol?Gondolom az is te tisztítgatod- vasalod?No és a papucsod?”
 • 11. WeiseÖdenburg 2013. november 17. 11:14
  „10.Alfonzka . A szakirodalom szerint te egy főnyeremény vagy a nők számára !”
 • 10. Alfonzka 2013. november 16. 20:20
  „Nemtudom itt sokan milyen férfiakkal élnek együtt, de miért természetes a foci, sör, büdöszokni és koszos alsónadrág? Én személyesen nem szeretem a focit, sört csak egyszer-egyszer, nem büdös a zoknim, nem koszos az alsógatyám, meg még főzni is szeretek, (enni is) besegítek a házimunkába, meg a gyerekekkel is tanulok. Akkor most én nem vagyok férfi a nők szemében?”
 • 9. WeiseÖdenburg 2013. november 16. 17:25
  „8. Lívia66 2013.11.16. 14:02
  Köszönöm kedves vagy.”
 • 8. Lívia66 2013. november 16. 14:02
  „6. WeiseÖdenburg 2013.11.16. 11:46

  Jaj, dehogy akarom.... :)
  Ezzel csak érzékeltetni akartam, hogy mekkora balek volt....”
 • 7. Mankapunka 2013. november 16. 12:48
  „De nem, annyi ökörséget ki tudnak itt találni, engem sosem keresnek, mert ennyi baromságot én is össze tudok hordani még kevesebb pénzért is.”
 • 6. WeiseÖdenburg 2013. november 16. 11:46
  „3.Lívia ! Ne törd össze a rólad kialakult kellemes megítélést.”
 • 5. öröksoproni 2013. november 16. 08:48
  „Mankapunka
  Persze. Minden igazi férfi kap egy kis csengőt is és beidomítják az asszonyt, hány csengetés mit jelent.”
 • 4. Mankapunka 2013. november 15. 15:20
  „Böfögni a sportcsatornák előtt, büdös zokniban ülni, és a nőt otthon cselédnek nézni. Ezek is benne lesznek?”
 • 3. Lívia66 2013. november 15. 12:08
  „Klapka egy igazi Úr ! Az elvált feleségét is eltartotta a halála napjáig... :)”
 • 2. öröksoproni 2013. november 15. 09:44
  „A zálogházas Klapka?”
 • 1. adamvok 2013. november 15. 08:43
  „Klapka György fogja divatba hozni a férfiasságot Magyarországon? WTF :)
  @Kisalfold: Ez a sztori csak vicc, vagy komoly?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadfi: a kormányfő a tévészékház megvédését várta el

A nyugalmazott rendőr tábornok, az országos főkapitány volt általános helyettese tanúként beszélt erről a 2006. őszi események miatt indult büntetőperben. Tovább olvasom