Autó

2017.10.11. 10:40

Ilyen egy őszinte használtautó hirdetés

Fel-felbukkan az autóhirdetések terén egy-egy gyöngyszem, amikor a tulajdonos, nem kamuzik kitűnő állapotról, füstmentességről, hanem egyszerűen leírja azt, amit a úgyis látni fog az érdeklődő.

Amikor elhatározzuk, hogy ideje lenne autót venni, és a netet bújjuk, szinte csak olyan hirdetésekkel találkozunk, ami azt ecseteli miért is lesz baromi jó nekünk, ha megvásároljuk a meghirdetett négykerekűt. Ha valaki csupán a hirdetésekre építene, azt hihetné, hogy egy nagyon szép világban él. Szinte minden kocsi garázsban tartott, amit alig használtak, de ha nagy ritkán mégis, akkor szigorúan nemdohányzó, női tulajdonos ült a volán mögé.


Ha valaki mégsem ezt az utat választja, más módon igyekszik vonzóvá tenni a vásárlók előtt eladásra szánt autóját.

Korábban mi is beszámoltunk arról a hirdetésről, amikor valaki 150 liter sörrel próbálta "megvenni" az érdeklődőket, de emlékezetes annak a szegedi fiatalembernek is az egy évvel ezelőtti hirdetése, aki édesanyja autójára keresett vevőt - ő nem kertelt.

 



A fenti példához hasonló hirdetés jutott el a vezess.hu csapatához, ám ellentétben a szegedi hirdetéssel - ami tulajdonképpen kiparodizálta a "minden szép és jó" típusú szövegeket -, ebben az esetben a kocsi minden hibáját nagyon szemléletesen írja körül a tulajdonosa.


A "koszosjegesmedve" színű Passatot így hirdették, (már nem elérhető, de az oldal olvasóinak köszönhetően sikerült megőrizni az örökkévalóságnak).

 

Kép forrása: vezess.hu


A hirdetés folytatásáért kattintsanak ide. Érdemes!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!