Megszívja a Facebook, mert L. Simon látott valamit, s gondolta: adót rá

A Facebook, a Google és a Youtube sincs biztonságban, még szerencse, hogy az iwiw-et időben bezárták.

L. Simon László képviselőnek feltűnt, hogy a közösségi oldalakon is futnak reklámok. Nosza, adóztassuk meg ezeket is, jöjjön a Reklámadó+, dobta be a közösbe.

Remélem L. Simon Lászlónak annyi esélye lesz megadóztatni a közösségi oldalakat, mintha nekiállna kinyomtatni az internetet.

Nemrégiben beszéltem Mark Zuckerberg-el, még álmos volt a hangja, egész éjjel Facebook-ozott, Orbán Viktor számlaszámát kérte remegve, s már tölti a csekket. A Youtube dettó, csak még azt nem döntötte el, hogy az 1-es mögé 6 vagy 7 nullát írjon az összeg végére.

Majd amikor L. Simon László még nagyobb netes guruvá nő, vagyis tovább fejlődnek netezési szokásai, s rájön, hogy nem csak az egyszerű közösségi oldalakban van aránylag nagy megadóztatható bevétel, hanem például a szex- és pornóközösségi oldalak is szépen tejelnek, na, akkor leszünk bajban. Mert fizethet a Youporntól, a Vidékilányon át az xHamsterig minden olyan site, amelyik két orgia vagy "eladó lány" között reklámot nyomat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!