Pintér belügymin. megbélyegezte az iskolákat

Mit üzent a belügyminiszter?

"A kiemelten veszélyeztetett iskolákban megkezdi működését az iskolarendőrség - jelentette be a belügyminiszter pénteken Budapesten. Pintér Sándor a most alakult Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács ülése után tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a nyomozók a tantestület tagjaként vesznek részt a nevelő munkában" - írta a kisalfold.hu az MTI-re hivatkozva.

Mit üzent ezzel a kijelentésével Pintér Sándor?

1. Hogy vannak iskolák, amelyek veszélyesek, ide ne járasd a gyereked, mert halál fia.

2. A tantestület semmit nem tud a nevelésről, hiába a sok-sok tanári és pedagógusi diplomás, csak a rendőrök/nyomozók képesek rendet tartani az iskolákban.

3. Aztán majd a tantestületbe beültetett rendőr/nyomozó dönt arról is, milyen osztályzatot kap a gyerek magatartásból félévkor. Ha elveszed Zsuszika piros ceruzáját, akkor négyes, ha meghúzod a haját is, akkor 3-as.

4. S nyilván, akit ennél komolyabb dolog miatt nyomoznak ki a nyomozók, azt bilincsbe verve viszik el az osztályteremből, mert, ahogy Pintér fogalmazott: "új szintre kell emelni a közbiztonságot, a bűnmegelőzéssel kapcsolatban a sok elméleti munka felhasználásával a gyakorlatra kell helyezni a hangsúlyt."

Nincs is ennél jobb terep a rendőrnek. Igaz? Kisiskolásokon és tininek gyakorolni. Óhhh, a Pintéri szép jövő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!