Kisalföld logö

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

A Civil Mozgalom meglepetésre készül

A Civil Mozgalom szerint a választásokon meglepetést fognak okozni, mert az országban civilből van a legtöbb - mondta Seres Mária, a mozgalom elnöke a jelölteket bemutató pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A Civil Mozgalom elnöke azt mondta: a képviselőjelöltjeikben nagy a lendület, mivel a párt mögött nincs pénz, ezért csak a lendület viszi előre őket.

Az ország erejét a civilek adják, létezik a civil összefogás és több ilyen szervezet támogatja őket. Erre példa, hogy egy évvel ezelőtt a képviselők költségtérítésével kapcsolatos népszavazás kezdeményezéséért 605 ezer aláírást gyűjtöttek össze - emlékeztetett.
Elmondta azt is: mivel pártja nem központilag igazgatott, az ajánlószelvények összegyűjtése lesz a legnehezebb számukra. Mind a 176 egyéni választókerületben állítottak jelöltet, listájukon a rangsorban - mivel fiatal pártról van szó - az kapja az előkelőbb helyet, aki többet tesz a szervezetért.

Olvasóink írták

 • 18. Patriot 2010. február 16. 20:35
  „Nem létező gittegylet, áldemokratáknak és csalódott ballib szavazóknak.”
 • 17. Goldmund 2010. február 15. 13:29
  „Csatlakozom t-a-ibihez és levendula27-hez. Én is aláírtam az első népszavazási kezdeményezését, és a környezetemben biztattam másokat is, hogy írják alá.
  Azóta már nagyon kiábrándultam Seres Máriából. Ő sem különb a többinél: csak hatalmat akar magának mások megtévesztésére!
  A meglepetés a választásokon viszont meglesz, de ők fogják kapni. A neve: HIDEG ZUHANY, vagy ha úgy tetszik MÉRETES ZAKÓ! :-)))”
 • 16. levendula27 2010. február 15. 11:11
  „Seres "Zöld" Mária újabb adatgyűjtésbe kezd (+ háttérinfók)

  Újabb aláírásgyűjtő kampányt kezdeményez a országgyűlési képviselők költségtérítésével kapcsolatban több mint fél millió aláírást (és adatot) összegyűjtött Seres Mária.
  A kezdeményező ezúttal arról kérdezné a magyar állampolgárokat egy népszavazáson, hogy az országgyűlési képviselők, e tisztségükkel párhuzamosan lehessenek-e polgármesterek is.
  Eddig az MTI-hír.
  Több olvasónk nehezményezte, hogy miért nem szentelünk nagyobb figyelmet Seres Mária aláírásgyűjtésének. Nos, azért, mert a hölgy a jelek szerint igen közeli kapcsolatban van Polgár úrék választási csaló Zöld Pártjával. S mire van szüksége leginkább egy választási csalónak? Adatokra.
  Alább egy korábbi írás a témában, de, ahogy az egyikben megfogalmazzák: beszél az internet. Akit érdekel, nyomozzon, nekünk van fontosabb dolgunk is.

  <moderálva>”
 • 15. jánosi 2010. február 14. 20:47
  „A legjobban ők fognak meglepődni ............”
 • 14. gjozsi88 2010. február 14. 10:36
  „kolombela!!
  Az a világ legnagyobb butasága, ha számodra nem az ügyek a fontosak, hanem az elöterjesztők!!!
  Hogy miért nem irtam volna alá Seres Mária kezdeményezését?
  Mert látható volt, hogy a parlamenti pártok ki fignak bujni ez alól!
  Ez jól látható volt, akkor, amikor a Gyurcsány a képviselői juttatások tekintetében azt mondta, hogy szünjön meg az országgyülési képviselő és polgármester együttes státusza, valamint a mostani tiszteletdijjat emeljük meg 3 szorosra és mást ne kapjanak, de ebből adózzanak!
  Mindkét javaslatot a parlamenti pártok elutasították!!!
  Felhasználták, hogy elég a Gyurcsány fóbiátokat szinten tartani és nem lesz változás!!
  Mit mondott a Gyurcsány??
  A 400 ezer forintot emeljük 3 szorosra, = 1,2 millió havonta, az egy évben 14,4 millió, ebből adózzanak ez kevesebb, mint 10 millióba került volna egy képviselő az adófizetőknek!
  Ebben a helyzetben, hogy lehetne 3 szorosára kiabálták az érintettek!
  Most jobbról balról 20-24 millióba kerül egy képviselő nekünk, adófizetőknek!!!
  Gyüjtögethetünk, parasztvakító aláirásokat...!”
 • 13. akinemfél 2010. február 14. 10:28
  „moderálva off”
 • 12. levendula27 2010. február 13. 15:16
  „10. Stekler Ottó”
 • 11. kolombela 2010. február 13. 13:16
  „2. t-a-ibi 2010.02.12. 14:59
  Én is aláírtam a népszavazási kezdeményezést, mert úgy lett beállítva, hogy magánszemély (Seres Mária) az akció erdője. Szemét hazug bagázs ez is.
  Ezek még rosszabbak mint az LMP, mert azok legalább nyíltan balliberális eszmét vallanak. Tudod, hogy mire számíthatsz velük kapcsolatban.”
 • 10. Accra 2010. február 13. 12:10
  „Levendula, ki a férje? A linkeden csak akkor tudok keresni, ha tudok egy nevet.”
 • 9. FREDDY/S 2010. február 13. 05:43
  „A kész átverés műsorban csak annak rossz akit átvertek, nemde...”
 • 8. FREDDY/S 2010. február 13. 05:31
  „A meglepetés nem minden esetben kellemes, mert egyszer minden kiderülhet, nemde...”
 • 7. FREDDY/S 2010. február 12. 20:00
  „176 független képviselőre lenne szükség, mert a bólogatók csak az államháztartás hiányát tudják növelni a fejlődés helyett, nemde...”
 • 6. levendula27 2010. február 12. 19:49
  „Én is igazolni tudom t-a-ibi hozzászólása valóságot tartalmaz. Én is bedőltem Seres Máriának, csúnya kiábrándulás lett a vége. Aki még hisz neki, ajánlom nézzen utána, ki is áll Seres Mária mögött? ki is a férje? melyik párt színeiben is? http://www.valasztas.hu/ep2004/04/hu/08/8_0.html”
 • 5. NoBo 2010. február 12. 19:21
  „Na tessék, egyik balozik, a másik jobbozik.
  Ebből látszik, hogy össze-vissza beszéltek.
  Nincs igazság, az odaát van...”
 • 4. t-a-ibi 2010. február 12. 18:47
  „3. hozzászólás enc

  Sajnos tévedsz, hogy a jobboldalnak gyűjtenének.
  Ezek a baloldali értékeket képviselik, seres-némbert közeli szálak fűzik a libsi-zsidókhoz.
  Amúgy is ezektől minden kitelik, aki egyszer csalt az máskor is megpróbálja.
  Csak a megtévesztett (főleg egyedül élő), normális embereket sajnálom, akiket átver..”
 • 3. enc 2010. február 12. 15:04
  „Az egyik legmocskosabb találmány ez a Civil Mozgalomnak nevezett valami!Aktivistái a jobboldalnak gyűjtenek ajánlószelvényt! Sajnos sok embert meg tudnak ők is téveszteni!Remélem itt is kiderül majd a csalásuk, mint korábban!”
 • 2. t-a-ibi 2010. február 12. 14:59
  „Számomra és másoknak is szimpatikus ügyben népszavazást kezdeményező Seres Mária azt állította: ,,nem foglalkozom politikával - mint az emberek többsége - és nem is vonz a politikusi lét. Nem is értek hozzá." Elsősorban anya vagyok.
  Jól átvágott, ahogy a többieket, gyűjtöttem számára az aláírásokat, mire kiderült aljassága.
  Aki ilyen nyíltan hazudik az bármire képes
  Jött az ep-választás, amikor is még jobban kiderült körmönfont megátalkodottsága : Civil Mozgalom. Baloldali programmal, nem csoda, hogy a némber Seres előtt megnyíltak lehetőségek a szereplésre a médiákban.

  Itt meglehet nézni, a 2004-es ep-választáson, 26-ik a zöldek listáján, amit a választási bizottság kizárt az indulásból érvénytelen ajánlószelvények miatt, csalás vétségében!
  http://www.valasztas.hu/ep2004/04/hu/08/8_0.html”
 • 1. szocdem 2010. február 12. 13:59
  „Ja.
  Szép lesz. Holnaptól majd civilek szaladgálnak a katonák helyett afganisztánban, azok tartanak kiképzést a testvéri afgán népnek önvédelemből, de a rendőrség is civil lesz, teljesen civilek fognak integetni az útkereszteződésekben, stb.

  Annyira jó duma ez a civil mozgalmas zablaty, hogy én is majdnem megettem pár éve. Aztán rájöttem, hogy ezzel is ,eg lehet vakítani egy csomó embert.
  Mostmár tudom: a civil csak kibic, és azért hangsúlyozza a saját fontosságát, mert soha az életben nem lehet PROFI:))))))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: Eldugott tartalékok a költségvetésben

„Az idei költségvetés egy tehetetlen városvezetés költségvetése" – vélekedett Neupor… Tovább olvasom