Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

VV4: Anikó sem párbajszűz többé

A Villa Rosszkislánya elérte amit akart, ő lett a kihívó a ValóVilág 4 utolsó Párbaján.
A Villalakók nagyon várták már a Kiválasztást, hogy végre megtudják ki lesz az utolsó kihívó a ValóVilág 4-ben. Mindenki úgy érzi, nagyon sok energiát és jó ötleteket kapott a héten bent vendégeskedő egykori versenyzőktől, ők kicsit fel tudták lazítani a végjáték egyébként nagyon feszült hangulatát.

Rendhagyó módon nem az elmúlt 151 napból csemegéztek a műsor szerkesztői, hanem csak a legutolsó hétből, amikor összeállították azokat a videókat, hogy kire miért kerülhetne ma este a zöld kendő. Ezek a bejátszások a megszokottnál több meglepetést hoztak, ugyanis a végjátékban már mindenki kicsit jobban taktikázik, mint néhány hónappal ezelőtt.

Elsőként Jerzy állt a táblához, elmondta, hogy a két lány között hezitált, csak azon gondolkozott, hogy közülük kire rakja a jelét, végül választottja Éva lett.

Éva visszautalt egy korábbi kijelentésére, miszerint Alekoszra soha nem tenné a jelét, majd hozzátette, hogy már másfél hete tudja, hogy kire teszi a jelét, ez a személy pedig Anikó.

Alekosz szerint csak úgy tűnik, hogy nincsenek jóba azzal, akire jelét rakja, valójában nem olyan rossz a kapcsolatuk, ettől függetlenül most mégis rá, Anikóra rakja a jelét.

Anikó elmondta, hogy mindenképpen ő akarja iránytani a szálakat, ha már eddig nem volt rá alkalma. A Rosszkislány nem akarja megadni a fiúknak azt a kényelmet, hogy finalistának érezzék magukat. Biztos volt benne, hogy két jelet fog kapni, ezért úgy taktikázott, hogy olyan emberre rakja a jelét, aki biztos nem kap mástól, nehogy egyenlőség legyen. Elmondása szerint, ha nem taktikázott volna, akkor is Alekoszra tette volna a jelét, de így még könnyebb volt döntenie.

Olvasóink írták

 • 4. PityukaBá 2011. április 26. 11:38
  „hát neméppen szüz meg ronda is büdös a lába meg csúnya hisztis,”
 • 3. szebbjövőharcosa 2011. április 25. 16:31
  „AMÚGY MEG FŐLEG NEM.”
 • 2. gyufa 2011. április 25. 13:06
  „http://valovilag.hu/video/126449
  Sosetoszné !!!!!!!!!”
 • 1. accelerator 2011. április 25. 12:07
  „Nem párbajszűz?! Akkor már ez sem marad neki többé!
  Bár a cikk írójának sem maradt túl sok ötlete....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV4 - Az utolsó kiválasztás: Anikó megy párbajozni

A még versenyben lévő négy villalakó közül Anikóra ketten tettek jelet. Ez elég volt ahhoz, hogy… Tovább olvasom