Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Retrós iskolakezdés Kitával

Már csak néhány nap maradt az iskolakezdésig, és a szabályok lazulásával az oktatási intézményekben is szeretnék megmutatni a fiatalok az egyéniségüket.

A régi idők divatja, a retro, egyre inkább teret hódít napjainkban. Akkor, és most is, a fiatalok egyik önkifejezési módja az öltözködés volt, egyfajta lázadás az általuk el nem fogadott dolgok ellen.

Harsány színek, határozott vonalak és minták, erős kontrasztok és az anyagok sokfélesége jellemzi a retro stílust.


Laposa Kitty, fiatal divattervező szerint az örök klasszikus, a farmer, természetesen a retro eszköztárából sem hiányozhat, és az, hogy bő vagy szűk szabású fazont választunk, egyéniségünktől és alkatunktól kell, hogy függjön.

A hétköznapokban válasszuk az egyszerűbb ruhákat, míg a hétvégi bulikba a legextrémebb összeállításokat is bátran viselhetjük – mondja Kitty.

A stílus darabjai általában jól kombinálhatóak, ám arra vigyázni kell, nehogy elrontsuk az összhatást egy nagyon modern kiegészítővel – hangsúlyozza a lány.

˝A sztárok közül Katy Perry-t említeném, akinek az öltözködésében a legjobban fellelhetőek a retro stílusjegyei


Ami Kitty szerint külföldön már divat, és hozzánk is egyre inkább begyűrűzik, azok a vékony pántos táskák, a rockabilly stílust idéző, deréktól bővülő szoknyák, valamint a márvány koptatott farmerek.


Az iskola kezdetével sem kell tehát lemondani a divatos darabokról, csak meg kell találni a harmóniát és tisztában kell lenniük azzal a fiataloknak, hogy melyik ruhát, hova érdemes felvenni – fűzi hozzá Kita.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Divatos iskolakezdés

Már csak néhány nap maradt az iskolakezdésig, és a szabályok lazulásával az oktatási intézményekben… Tovább olvasom