Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Futsal: ismét aranyérmes a Vas-Villa’ csapata

Az aranyérmesek képviselik majd megyénket a 2014. február 1-jén és 2-án Békéscsabán megrendezendő országos döntőn.

A december 7-i városi megmérettetést követően Győrben is remekelt a soproni Vas- és Vas és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium csapata. A napokban megtartott Futsal Diákolimpia megyei döntőjén két győri és két soproni középiskola képviseltette magát.

A küzdelemben első helyezést értek el a „vasvillás" diákok. A győztes csapat tagjai: Stefani Antonello (10.A), Barkovics Károly, Horváth Balázs, Kustor Noel (10.D), Ruisz Tamás, Kiss Tamás (11. B), Vertetics Szilveszter (11. C), Rácz Zoltán, Zsirai Máté (12.B), Práznek Péter (12.C).

A győztes sportolók
A győztes sportolók


Felkészítő tanáruk: Galambos Ferenc. Az aranyérmesek képviselik majd megyénket a 2014. február 1-jén és 2-án Békéscsabán megrendezendő országos döntőn.

Az ezüstéremnek a győri Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakképző Iskola és Kollégium csapata örülhetett. A bronzérmet az ugyancsak győri Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakközépiskola és Szakiskola sportolói érdemelték ki.

A diákolimpiai megyei döntőjének negyedik helyezettje lett a soproni Handler Nándor Szakképző Iskola együttese.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniqa Euroleasing Sopron: káprázat kölcsönmezben

A zaklatott utazás, a csomagok elkeveredése s kulcsjátékosa sérülése ellenére is nyerni tudott egyik nagy riválisa otthonában a Sopron. Tovább olvasom