Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Sopron az RTL Klubon

Sopron - Sopronról forgatott huszonöt perces riportfilmet az RTL Klub. Az Európai idő című műsor az uniós fejlesztésekkel foglalkozik. Az RTL Klub televíziós csatornán ez év tavasza óta fut az Európai idő című műsor.
A készítők arra vállalkoztak, hogy városonként mutassák be az uniós források által megvalósult fejlesztéseket, a jövőbeli terveket. Az eddig tapasztaltak alapján a városok nem szűkölködnek a fejlesztési tervekben, s van helye az unióból érkező forrásoknak. A Barabás Éva vezette huszonöt perces műsor – amelyet szintén támogat az unió – három hét múlva látható része Sopronról szól majd. A stáb a napokban forgatott a városban.

Jártunk a nemrégiben felújított Deák téren, valamint megjelenik majd a belváros is, benne a Tűztoronnyal – mondta el érdeklődésünkre Zöld Szabolcs, a műsor egyik szerkesztője. – Televíziónknak nyilatkozott Székely Csaba, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója, Herczeg László, a Nyugat-Magyarországi Egyetem gazdasági főigazgatója, valamint Kuslits Tibor városi főépítész.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy Sopronban mi valósult meg uniós forrásokból, a témákat is ennek a tükrében választottuk ki. Lényeges, hogy a most felvett anyagból a főműsoridőben sugárzott híradó után kétperces bejátszások is láthatóak lesznek majd a csatornán.

Zöld Szabolcstól megtudtuk továbbá, a műsor egyik vezérelve, hogy politikamentes legyen. Így politikusokat nem is szólaltatnak meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kápolnát áldottak meg, templomot szenteltek

Sarród–Csáfordjánosfa - Fiatalok által kezdeményezett és összefogással létrehozott kápolnát… Tovább olvasom