Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Közösségi utcatakarítás STKH-s támogatással

Tavasztól még több figyelmet szeretnének fordítani a vasútállomás környékére és a buszpályaudvarra, mivel a városba látogatók ezeken a helyeken szerzik meg első benyomásaikat Sopronról.

Egy civil csapat – Lovas Gyuláné, Stinnerné Hubert Sarolta, Bolla Marianna, dr. Varga Péterné, dr. Varga Mária és Szokolayné dr. Weltler Magdolna – már több alkalommal tisztította meg Sopron közterületeit, többek között a Lackner Kristóf utcát, a piac környékét, a Deák teret, valamint a Füredi sétányt.

Tavasztól még több figyelmet szeretnének fordítani a vasútállomás környékére és a buszpályaudvarra, mivel a városba látogatók ezeken a helyeken szerzik meg első benyomásaikat Sopronról. Azt mondják, nem várnak másra, maguk kezdik el a takarítást. Remélik, hogy követőik is lesznek.

Kosztka László, a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (STKH) ügyvezető igazgatója elmondta, minden olyan civil kezdeményezést felkarolnak, ami az élhetőbb, tisztább környezetet szolgálja. A „Több mint egy zsák!" elnevezésű programjukkal a közösségért tenni akaró soproniakat támogatják.

A Zöld Állomás üzletben a vásárlók által kifizetett és közösségi takarításra felajánlott minden zsákhoz plusz egyet adnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadalmakat hozott a kutatás

Új faházszerkezetet sikerült kifejleszteni, illetve hatékony fagázhasznosító berendezést létrehozni Tovább olvasom