Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Fejlesztik a balfi ásványvíz-palackozót

Balf - Komoly beruházást valósít meg hamarosan a cég balfi telephelyén a márkás ásványvizeket palackozó, volumene tekintetében az ország egyik legnagyobb ásványvíz-előállító cégcsoportja, a Pet-Pack Kft.

A Sopron melletti Balfon a Balfi ásványvíz mellett szénsavas és szénsavmentes üdítőitalokat is palackoznak. Itt valósulhat meg hamarosan az a nagyszabású fejlesztés, amire állami támogatást is kapott a cég.

– A Komplex vállalati technológiafejlesztés a Pet-Pack Kft.-nél című pályázattal 110 millió 429 ezer 850 ezer forintot nyertünk, ami a teljes beruházás harminc százaléka – kezdte dr. Sirokiné Nagy Erika, a Pet-Pack Kft. marketingmenedzsere. – A fejlesztés részeként a műszaki, technológiai színvonalat modernizáljuk, mellyel nem titkolt célunk, hogy új megrendelőket és piacokat szerezzünk. Továbbá szeretnénk kihasználni még szabad kapacitásainkat, növelni termelésünket. A projekt keretében komplex ásványvíz- és üdítőitalpalack-töltő gépet helyezünk üzembe és fejlesztjük informatikai rendszerünket is. Ez utóbbi beruházással az internet könnyebben lesz elérhető számunkra, ami új értékesítési csatornákat nyithat meg előttünk. A pályázati forrásból kiemelt ügyfeleinknek és potenciális partnereinknek nyomtatott tájékoztatót is készítünk termékeinkről – részletezte a terveket a marketingmenedzser.

Olvasóink írták

  • 2. Kukac40 2009. augusztus 17. 19:35
    „A balfi utat nem akarják fejleszteni? Naponta több tíz kamion halad át ezen a kis teherbírású úton, ahelyett, hogy Kópházának mennének és ott érnék el a 84-est. El kellene gondolkodni ezen is, mielőtt az engedélyeket kiadják. A 84-es soproni határ felé 3.5 tonnás korlátozásáról nem is beszélve.”
  • 1. TancsKaszabell 2009. augusztus 17. 11:51
    „Jó a Balfi víz,bár már nem olyan jó mint akkoriban volt amikor demizsonokkal hordtam drága
    nagymamámnak.Az üdítőitalnak nevezett jellegtelen italokra fejlesztési forrást fordítani pazarlás.
    A gyógyvíz jeleget erősítő technológiára viszont magam sem sajnálnám !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fagyizó lány: csak jövőre?

Sopron - Valószínűleg idén sem készül el a Széchenyi téri fagylaltozó előtti területre szánt… Tovább olvasom