Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Tevékeny idősek Csornán

Még két előadás van hátra a Nyugdíjas Akadémia tavaszi szemeszteréből. A hetedszerre megrendezett sorozat programjain idén is rendre száznál többen vettek részt.

A Csorna Térségi Önkormányzatok Társulása, valamint a csornai Városi Művelődési Központ közös szervezésű rendezvénysorozatának hetedik, tavaszi szemeszterében eddig négy előadást hallgathattak meg az érdeklődők. Az akadémiát ezúttal is Heiter Róbert Gottfried premontrei prelátusi titkár nyitotta meg, témáját a Szentírás könyvei adták.

A tudományos megközelítésű előadásnak lesz folytatása. A második előadás a keleti gyógyászatba engedett bepillantást Wittchen Zsóka természetgyógyász, reflexológus jóvoltából

. A csornai Margit Kórház százéves történetét az igazgató főorvos, dr. Wini- czai Zoltán mutatta be. Az összefoglalót archív fotók és kordokumentumok színesítették.

A művelődési központ színháztermében szerdánként négy órakor kezdődő ingyenes programra a továbbiakban is várják az érdeklődőket a szervezők. A jövő héten, március 25-én délután 4-től a tevékeny időskorról, az életen át való tanulásról dr. Vehrer Adél egyetemi docens osztja meg gondolatait.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs napirenden a települési adó

A Rábaközben nem lesz települési adó, az önkormányza- tok nem terhelik a helyieket. Egyik községben… Tovább olvasom