Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Deák Bill és a két zenei műhely

Mosonmagyaróvár - A Deák Bill Blues Band mellett megyei zenekarok is fellépnek a Mediawave Nemzetközi Film- és Zenei Fesztivál mosonmagyaróvári rendezvényein.

Idén a Flesch Károly Kulturális Központ alakuló ifjúsági klubja ad otthont a Mediawave mosonmagyaróvári rendezvényeinek. Mindennap koncertekre várják az érdeklődőket, lesznek filmvetítések és két fotókiállításon megismerkedhetünk a Mediawave történetével, valamint bepillantást kaphatunk a 2008-as versenymunkák képeibe. Este 2007–2008–2009-es versenyfilmeket tekinthetnek meg a látogatók.

– Természetesen folytatjuk az elmúlt évben kialakult műhelymunkát, csak kicsit más zenei világba kalauzoljuk a vendégeket. Ebben az évben két workshopot indítottunk. A Rock Workshop vezetését Tornóczky Ferenc vállalta fel. A műhely tagjai között csak mosonmagyaróvári zenészekkel találkozhatunk, hiszen arra törekszünk leginkább, hogy a „hazai pályát" vonultassuk fel. A feladatuk az, hogy e néhány nap alatt egy 30 perces élő koncertet hozzanak létre, amit május 2-án a Wittmann parkban mutatnak be – tájékoztatott a programokról Csiszár Péter, a művelődési ház vezetője. – Akik nem kerültek be ebbe a bizonyos „nagy csapatba", de szívesen zenélnének Tornóczky Ferivel és ideiglenes bandájával, jöjjenek el a klubba egy kis örömzenélésre. Leendő muzsikusaink hozzák magukkal hangszereiket. A másik zenei műhely irányítása Kalocsai Tamás nevéhez fűződik, akit a Másfél nevezetű zenekarból ismerhet a közönség. A csapat, mely a Maximus Project I. nevet választotta, az alternatív instrumentális világba kalauzol bennünket. A próbák ingyenesek és nyilvánosak.

A Deák Bill Blues Band ma este 9 órakor lép színpadra, holnap este 9-kor a győri Colombre zenekar koncertezik, szerdán este 9-kor az Apnoe. Csütörtökön este 9 órakor a színpad a Pink Floyd Tibute Bandé. Szombaton este 8-kor a Mediawave Rock Work-shop műsora tekinthető meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyszerű előadás Rabi Imrétől

Kapuvár - Koncertekkel és Rabi Imre táncprodukciójával folytatódott szombaton a Mediawave Kapuváron.… Tovább olvasom