Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Karadzsics megszabadult dús szőrzetétől

Friss fotók jelentek meg egy belgrádi lapban a volt boszniai szerb elnökről - immár szőrzet nélkül. Közben Radovan Karadzsics családtagjai visszakapták útlevelüket.
A Blic című belgrádi újság csütörtökön közölte az első fotót arról, hogy néz ki Karadzic, miután - immár őrizetben - megszabadult az álcázásként növesztett hosszú hajától, szakállától.

A képen egy ősz férfi látható, rövid, hátrafésült hajjal, derűs arckifejezéssel, ajkain egy könnyed mosollyal, fejét kicsit megdöntve, nyakában egy aranylánccal.

Radovan Karadzsics szőrzet nélkül jobban emlékeztet korábbi önmagára
Radovan Karadzsics szőrzet nélkül jobban emlékeztet korábbi önmagára

Visszakapják útlevelüket a Karadzsics-család tagjai

Visszakapják útlevelüket a háborús bűnökkel vádolt Radovan Karadzsics volt boszniai szerb vezető családtagjai, közölte szerdán Miroslav Lajcak bosznia-hercegovinai főmegbízott hivatala.

Januárban kobozták el az akkor még szökésben lévő boszniai szerb exelnök feleségének, lányának, fiának és vőjének az úti okmányait, mert azzal gyanúsították őket, hogy segítik Radovan Karadzsicsot a bujkálásban.

A nemzetközi közösség főmegbízottjának hivatala közölte, az útlevelek visszaadása "nem érinti a szóban forgó négy személy ellen folyamatban lévő, illetve a jövőben induló eljárásokat".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elengedték a német televíziónak dolgozó operatőrt

A palesztin Hamász vezette biztonsági erők elengedték a német ARD televízió múlt héten őrizetbe vett operatőrét - jelentette az AFP egyik, a szabadon bocsájtást látó újságírója. Tovább olvasom