Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Sok újat nem mutattál... - Dávid mégis a négy legjobb között

Győr, Budapest - A Megasztár 4. hatodik döntőjéből is simán továbbjutott a győri Fekete Dávid – annak ellenére, hogy a zsűritől ezúttal nem kapott túl jó kritikát, sőt.

A szombati, újabb fináléban Dávid a Manchester England című számmal nyitott (a Hair musicalből), amely után Friderikusz Sándor keményen megmondta neki: „Sok újat nem mutattál, ugyanaz a szokásos forma... Én már nagyon várom azt, hogy valami újat kapjunk tőled. (...) Semmi újat nem hozol már hétről hétre."

Dávid próbált újat hozni, mégpedig a második számával, amit a Hooliganstől adott elő. Azonban a Játszom című szám sem aratott osztatlan sikert – de csak az ítészek körében. Eszenyi Enikő azonban biztatta Dávidot: „Én azt éreztem ma este, hogy nagyon ideges voltál és valamiért feszültség van benned, miközben mindenkinek a kedvence vagy... Valami miatt azt érzed, hogy nem megy, pedig megy ez, hidd el nekem!"

A szombati műsorban most először a szavazás részeredményeit is mutatták, ami nagyon bevált: így a nézők láthatták, hogy az utolsó pillanatban fordult a kocka. A három fiú (Dávid, Király Viktor és Lakatos Krisztián), akik jó ideig az utolsó helyeken álltak, a végén fordítottak, így a két lány, Tóth Lüszi és Bencsik Tamara között kellett döntenie a zsűrinek. A végeredmény: Tamara esett ki, így ő lett az ötödik helyezett a Megasztár 4.-ben. Jövő héten értelemszerűen már csak négyen folytathatják, de a lényeg, hogy Dávid ott van, s ahogy Eszenyi mondta: bebizonyíthatja, hogy „megy neki az éneklés".
Fekete Dávid

Olvasóink írták

 • 11. georgbob 2008. november 25. 23:19
  „A legjobb megasztár rész az volt, amikor a Novák Péter dirigálta a csapatot. Ott volt kihívás, nem csak a "saját stílusomat nyomom, haggyá´ békén" szereplés...”
 • 10. raffy2 2008. november 25. 21:30
  „Dávidnak nem való a Hooligans.ÉN ezt már akkor mondtam amikor elkezdte énekelni.de Dávid neked szurkolunk,de majd csak akkor szavazunk rád,ha az interneten is lehet szavazni.Most szombaton nem tudlak nézni és meghallgatni téged,mert megyek KÁRPÁTIA koncertre,de azért szurkolok neked.”
 • 9. Stewe 2008. november 25. 20:47
  „A régi Megasztárok jobbak voltak. Ha csak a kiesettekre gondolok, Palcsó Tomi, Szabó Eszter hangja a mai napig a fülemben cseng azzal a Tina Turner számmal... Hol vannak ezek a mostaniak Tóth Verához könyörgöm ?! Vagy Ruzsa Magdihoz ?! A műsor szerkezete, színpada, az egészt feelingje jóval az előzőek alatt van. A korhatár levitele volt a műsor gyilkossága. Szekeres Nóra pedig rémségesen tehetségtelen.”
 • 8. pulci 2008. november 25. 12:29
  „Ez a müsor szegyen es gyalazat amit itt a tv2 müvel. Nem tudom mit engedhet meg meg maganak nehany un. csatorna mert amilyen elkepesztö müsorokat kitalalnak az hihetetlen. El nem tudom kepzelni, hogy ki kivancsi pl. a sztarok a fejükre estek c. komediara es hasonlo müsorokra ahol allitolagos sztarok szerepelnek de öket csak a tv2 tartja sztarnak, senki mas nem allit ilyet. Ezen müsorok szinvonala egyszerüen szörnyü minösithetetlen de ha ez kell az embereknek ...”
 • 7. Poltergeist 2008. november 25. 09:39
  „Én meg abban hiszek,hogy ez a kritikán aluli előre megtervezett lófos műsor egy nagy rakás szar.nézzétek csak egészségetekre .”
 • 6. enéh 2008. november 25. 09:27
  „Lüszinek erős hangja van, és nagyon tisztán is tud énekelni, ha most tanul még, akkor biztos sokra viszi. A zsürinek abban igaza van, hogy Tamara és Viktor Megasztár-alkat. Tényleg nem érthető, hogy miért tartják bent Lüszi, kitől félnek? Krisztián "Maci Laci" és Dávid saját műfajában oké, de azt sem értem, hogy lehet, hogy mindig abban énekelhettek eddig. Most látszott, hogy más műfajban viszont elvesznek, csak egy oldaluk van. Innentől, ha a zsüri nem akarja szembeköpni magát, akkor csak Viktor nyerhet.”
 • 5. georgbob 2008. november 25. 09:22
  „4-es...
  Lüszike a magashangoknál üvölt, Krisztián meg a swingen kívül nem tud énekelni mást...
  Viktornak és Tamarának pedig van egy jól felismerhető hangszíne...Én a zsűriben csak a Tominak hiszek, ő legalább megmondja az igazat..”
 • 4. szekek 2008. november 25. 08:03
  „Az igaz, hogy ez a Megasztár nem olyan mint az előzőek, szerintem közel sincsenek olyan kimagasló tehetségek mint pl:Caramel,Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi.De hogy a Bencsik Tamara és a Király Viktor sem egy Megasztár hang az biztos. Eddig sem tudom mit ettek a Tamarán, már régen ki kellett volna esnie.Véleményem szerint a mostani négy közül a Tóth Lüszinek és a Lakatos Krisztiánnak van a legjobb hangja. De majd a következőkben persze kiesnek, mert a Viktornak kell megnyerni ezt a Megasztárt, pedig nem egy nagy durranás.”
 • 3. MTT 2008. november 25. 07:56
  „Én emiatt nem is nézem.....tragédia ami ott folyik. A legelején láttam vagy egy adást, a többi már nem is érdekelt, annyira színvonaltalan.”
 • 2. georgbob 2008. november 24. 23:50
  „Borzalom ez a megasztár rész...
  Elképzelem amint Lüszike nyüszít a Kapcsolat koncerten. Dávid barátunk meg egy teljesen unalmas, jellegtelen hangú egykaptafa...
  Bencsik Tamara mindenképpen megérdemelte volna a benntmaradást.
  Ami pedig nagyon felháborított, az a következő: Lüszike "elénekel" (amúgy egy gyönyörű dal önmagában!) egy összevágott szart, amit még meg is dícsérnek, de Tamara "macskajaj" száma már nem üti a mércét!?
  Még Viktorban bízom, mert érdekes hangja van és sokoldalú.
  Krisztián is jó, de csak annyira mint Dávid.”
 • 1. Catherina 2008. november 24. 23:03
  „Hát persze! nem véletlen van a botrány a Mega miatt, jobb lenne a telefonszolgáltatókat ellenőrizni, mért nem fogadták a szavazatokat? Tuti manipulált az egész!!!!! Lüsszinek már rég nem ott a helye, a legjobbak meg sorra esnek ki....kicsit furcsa, nem?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Boldogtalanok vagyunk

Azt felmérések nélkül is tudtuk, hogy a magyar a legborúlátóbb nemzetek közé tartozik – most azonban már papírunk is van róla. A 27 tagállam, Norvégia, valamint Horvátország, Macedónia és Törökország polgárait kérdezték arról, hogy mennyire elégedettek az életükkel, és mennyire boldogok. A lista alsóházába kerültünk. Tovább olvasom