Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Megszúrták, de még dartsozott kicsit

Győr - Kis híján tragédiába torkollott az a családi vita, amely során a 49 éves R. Józsefné hétfőn este hasba szúrta élettársát. A pár néhány éve amolyan „se vele-se nélküle" kapcsolatban élt, az asszony többször szakítani akart, de valahogy mégiscsak együtt maradtak az Abda melletti Pillingér-pusztai házban.
Hétfőn este a közösen fogyasztott italnak is meglett a hatása – először csak szóváltásra, ám később tettlegességre is sor került: lökdösték, ütötték egymást. Az asszony a vita hevében felkapott egy 25 centiméter pengehosszúságú konyhakést, majd alhason szúrta élettársát.

A férfi – szúrt sebe ellenére – biciklire ült, negyedórát időzött is a legközelebbi italmérőben, dartsozott kicsit, később azonban a mellékhelyiségben rosszul lett. Vérzett a hasa, cimborái hívtak mentőt. A szúrás artériát ért, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. R. Józsefné beismerte tettét, ellene – őrizetbe vétele mellett – a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat eljárást.

Olvasóink írták

 • 5. 17éves csajszi 2008. augusztus 06. 10:24
  „Hát én mit is mondhatnék..?Annyir nem de, ismerem ezt a párt...nem tudom h kinek volt igaza...talán önvédelemböl szúrt a hölgy?... a férfi ki volt szolgálva...tehát ha a hölgy nem fogadja be, akkor talán ö egy hajléktalan...tehát igaz az a kijelentés h "se vele, se nélküle".”
 • 4. Bellovicz Ottó 2008. augusztus 06. 08:22
  „Elég cinikus megjegyzéseket olvasok. Sajnos ez van, aki ilyet tesz, legközelebb sem riad el tőle. Megoldás...??? Egy-két hét után minden folytatódik. Addig míg sikerül. Ők azért vannak együtt mert egyikük se tud hova menni, gondolom.”
 • 3. upho 2008. augusztus 06. 06:46
  „501 master out?”
 • 2. kutykurutty 2008. augusztus 06. 01:49
  „Leszarom.”
 • 1. tricse 2008. augusztus 05. 23:07
  „még jó hogy nem maradt otthon--talán már nem is élne---így legalább dobott pár tripla huszast meg bullt mielőtt az ivócimborák megmentették az életét”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A klubosok szerveztek tábort a kisebbeknek

Mezőörs–Győr - Nem mindennapi az ötlet, a megvalósítás pedig tényleg csak az elhatározáson meg… Tovább olvasom