Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A felhőalapú szolgáltatásokról tartanak tapasztalatcserét Győrben

​A ​​Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Nonprofit Kft. szeptember 9-én a "Nemzetközi tapasztalatcsere workshop, felhő-alapú szolgáltatások a közigazgatásban" című rendezvényé​re várja az érdeklődőket. ​

A rendezvény a SECOVIA projekt keretében kerül megszervezésre, amely projekt támogatja az együttesen fejlesztett, magas szintű virtuális hozzáférhetőségi megoldásokat, megcélozva a dél-kelet európai térséget.

A térség földrajzi és társadalom-ökonómiai sajátosságait, valamint a Felhő Alapú Számítástechnika előnyeit felhasználva a projekt a megosztott nyilvános IT szolgáltatások, erőforrások és infrastruktúra támogatására, az együttes stratégiák, közös szabályozók és nemzetek közötti együttműködés megalapozására fókuszál a térségi közigazgatások közötti digitális különbségek leküzdése érdekében (www.secovia.hu).

A workshop témája a nemzetközi tapasztalatcsere a virtuális elérhetőségi stratégiákról és megoldásokról a megosztott IT-szolgáltatásokon és infrastruktúrákon keresztül, célja az, hogy a résztvevők megosszák egymással ötleteiket, tapasztalataikat és lehetséges megoldásokat a területi közigazgatási szervek által alkalmazott közös IT szolgáltatásokról & infrastruktúrákról továbbá megalapozzanak egy együttes stratégiát a virtuális elérhetőségekről.

A délután folyamán egy nemzetközi szintű kerekasztal beszélgetésre is sor kerül, ahol a témák között szerepel a felhőszolgáltatások jelenlegi elérhetősége, a felhőszolgáltatások és a kapcsolódó infrastruktúra ár-érték és egyéb üzleti paramétereinek vizsgálata, valamint ezen szolgáltatások jelenlegi piaci helyzete.

Időpont: 2014. szeptember 9. (kedd) 10.00

Helyszín: Hotel Famulus, 9027 Győr

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezését nevének, és képviselt szervezetének megjelölésével és elérhetőségeivel kérjük továbbítsa az ilona.bujdoso@pannonnovum.hu e-mail címre 2014. szeptember 5-én 16 óráig.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bódultan szívták a cigit egy győri ligetben, bilincs kattant a csuklójukon

Győrben és Sopronban is két-két drogfogyasztót fogtak el a rendőrök, 24-21 éves fiatal… Tovább olvasom