Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Száguldás az infosztrádán

A mobilinternet népszerűsége piaci megjelenése óta töretlen, és egyre többen választják akár első számú, akár kiegészítő internet-előfizetésként meglévő vezetékes internetkapcsolatuk
mellé.

A Pannon arra törekszik, hogy ügyfelei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa a mobil széles sávú internetelérés területén is, ezért folyamatosan növeli azon települések számát, ahol már elérhető a jelenleg leggyorsabb adatátviteli sebességet biztosító 3G/HSPA kapcsolat. Jelenleg ez a szolgáltatás már 419 településen elérhető, ezzel a Pannon szolgáltatása érhető el a legtöbb hazai településen a mobilinternet-szolgáltatók közül.

Az e-nformátor melléklet szeptemberi száma >>
A Pannon Internet Éjjel-nappal Flexi csomag segítségével most bárki kedvező feltételekkel internetezhet korlátlan forgalmi keret mellett, hiszen a csomag az első három hónapban 50%-os havidíjkedvezménnyel, 2745 Ft-ért, 0 Ft-os modemmel érhető el. Az ajánlat kétéves hűségnyilatkozat vállalásával érvényes. A gyors letöltés mellett azonban a gyors feltöltés iránt ismn egyre nagyobb igény mutatkozik; ezt kielégítendő, a Pannon hálózatában minden olyan településen, ahol elérhető a 3G lefedettség, lehetőség van az ún. HSUPA (magasabb feltöltési sebességet nyújtó) képesség kihasználására is, melynek névleges sebessége jelenleg 1,44 Mbps. Az ehhez szükséges adatátviteli eszközök már elérhetőek a Pannon kínálatában, közöttük a Huawei E1752.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Credo-busz premierje Győrben

Credo Citadell néven saját fejlesztésű, alacsonypadlós városi autóbuszt mutatott be a Kravtex… Tovább olvasom