Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Tartálykocsi balesete az M7-esen

Tartálykocsi balesete az M7-esen

Egy sávon halad a forgalom az M7-es autópályán Agárd és Pákozd között a főváros felé vezető oldalon, mert megkezdődött annak az ásványiolaj-származékot szállító kamionnak a műszaki mentése, amely korábban árokba borult - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.

mti - 2012.11.25. 16:38
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Már két sávot használhatnak az autósok az M7-es autópályán Agárd és Pákozd között a főváros felé vezető oldalon, miután kiemelték az ásványiolaj-származékot szállító kamion roncsait, amely korábban árokba hajtott - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a három sávból ismét járható kettő, már csak a külső sáv van lezárva. A műszaki mentés során külön kiemelték az árokból a nyerges vontatót és a vontatmányt, majd utóbbiból átfejtették az ásványiolaj-származékot egy másik kamionba. A földre kiömlött nyersolajat jelenleg szivattyúzzák, utána a szennyezet föld elszállítását is megkezdik.

MTI fotók: Mihadák Zoltán
A szóvivő korábban elmondta: a járműben lévő 30 köbméter kőolajszármazékból 10 köbméter kifolyt, de a tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a veszélyes anyag a Velencei-tóba kerüljön.

A balesetben a kamion sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...