Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Nyitott kapuk az Audinál

A győri Audi Hungaria Motor Kft.-t is meglepte az a nagy érdeklődés, amely a hétvégi nyitott napja iránt megnyilvánult.
Nyertes: Burkus Tímea utazhat családtagjaival Münchenbe.
Ekkor sorsolták ki azt a szerencsés nyertest, aki lapunk és az Audi közös játékának nyerteseként Münchenbe utazhat családtagjaival. A Fortuna Burkus Tímeának kedvezett. Becslések szerint húsz–huszonöt ezren voltak kíváncsiak a világhírű cég eredményes győri gyárára. A társaság parkolói és az Audihoz vezető utak tömve voltak autókkal. A megyeszékhelytől több 10 kilométerről is felkerekedtek a családok, hogy bepillanthassanak abba a gyárba, ahol az Audi TT-k készülnek az évente egymilliónál több motorral együtt. A gyárlátogató autóbuszok megállás nélkül köröztek az üzem iránt érdeklődőkkel. Nagyvonalú vendéglátásban lehetett része a látogatóknak, sok-sok ezer adagot kiszolgáltak gulyásból, virsliből, rengeteg üdítő és sör fogyott.

A szülők társaságában érkezett gyerekekről külön is gondoskodott az Audi. Érdekesnél érdekesebb játékokat, légdeszkát, óriáscsúszdát, különleges hintákat próbálhattak ki.

A nyílt nap programjának sorában sorsolták ki a Kisalföld által meghirdetett, a lapban 24 héten át közölt Audi-játék győztesét. A 808 helyes megfejtést beküldők közül a szerencse a nyúli Burkus Tímeának kedvezett. Szülei és öccse társaságában egy Audi gépkocsin viszik ki a családot Münchenbe. Az Audi vendégei lesznek, s VIP-belépővel tekinthetik meg a konszern által támogatott Bayern München labdarúgócsapatának egyik mérkőzését.

Sportkedvelő család

A szerencsés huszonnégy éves Burkus Tímea a községben dolgozik, édesapja kőműves, állásban van édesanyja is, Ákos öccse tanuló. A családban mindenki sportszerető, Tímea az autósporttól kezdve a vízilabdáig mondhatni mindent szeret. A labdarúgást is persze. A Bayernről tudja, amit egy ifjú magyar nő tudhat. Ami a nyereményt illeti, végtelenül boldog volt az övéivel együtt, amikor megtudta.

– Számomra a Kisalföld a szerencsehozó – mondja. – Ez a csodás út a negyedik nyereményem a lapjuktól. Mozijegyeket nyertem egy premier előtti filmre, aztán CD-t, nemrég pedig vízitorna-bérletet. Általában is szerencsés vagyok. Egyelőre ez a müncheni út a legnagyobb ajándék a sorstól. Ráadásul négyen örülhetünk neki.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EU szótár: Játszon velünk és nyerjen egy utazást!

A Kisalföldben EU-szótár jelenik meg napról napra, s háromheti tananyagból vizsgázhatnak az önként… Tovább olvasom