Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Jobbik: Navracsics Tibor mondjon le!

A Jobbik felszólítja Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy mondjon le, mivel törvényt sértett, ráadásul ezt el is ismerte.
A Jobbik felszólítja Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy mondjon le, mivel törvényt sértett, ráadásul ezt el is ismerte - jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Novák Előd. A törvénysértés a Jobbik alelnöke szerint azzal valósult meg, hogy a törvényi határidőre nem készül el "a kommunista luxusnyugdíjak" felülvizsgálata.

Az ellenzéki képviselő ismertette: még november elején fordult írásbeli kérdéssel Navracsics Tiborhoz az ügyben, hogyan halad a kommunista luxusnyugdíjaknak az elfogadott törvények szerint október 31-ig kötelező felülvizsgálata.

Az erre a munkára 2012 nyarán létrehozott ötfős testület munkája a több ezres aktamennyiség miatt el fog húzódni - derül ki Navracsics Tibornak a csütörtöki sajtótájékoztatón Novák Előd által kiosztott válaszából.

A tárcavezető reményét fejezte ki ugyanakkor, hogy a munkát még az idén befejezik és "mihamarabb ténylegesen megszüntethetővé válnak azon személyek érdemtelenül folyósított pótlékai", akik az 1945 és 1949 közötti időszakban a demokratikus államberendezkedés felszámolásában, az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésében és az azt követő megtorlásokban részt vettek, továbbá 1948 és 1990. május 1. közötti időszakban titkosszolgálati tevékenységet folytattak, illetve az 1948 és 1990. május 1. közötti időszakban állami vezetői tisztséget, vagy a Magyar Kommunista Pártban, a Magyar Dolgozók Pártjában, a Magyar Szocialista Munkáspártban, illetve a Kommunista Ifjúsági Szövetségben tisztséget töltöttek be és ott végzett tevékenységük ezt indokolja.

Olvasóink írták

  • 2. load 2012. december 08. 19:05
    „Most már kár lenne érte.
    Mára annyira belekoszolódott ebbe a társaságba.”
  • 1. Santos 2012. december 07. 12:18
    „Monyonle monyonle monyonle monyonle.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyöngyöspatán jogellenesen különítik el a cigány gyerekeket az iskolában

A nem jogerős, elsőfokú ítélet szerint a tanács a jogellenes elkülönítés megszüntetésére kötelezte a… Tovább olvasom