Türelem

2020.01.06. 18:13

Torlódnak a kamionok az M1-esen Hegyeshalomnál – 500 méteres a kocsisor

A határ kilépő oldalán megerősödött a forgalom.

kisalfold.hu

Forrás: MTI

7.45 – Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, a határ kilépő oldalán erős a kamionforgalom. A személygépkocsik már csak 4-500 m-es sort alkotnak, de a kamionok 2-3 km hosszan torlódnak – közölte az útinform.

Kedd – 6.50

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, a határ kilépő oldalán újra megerősödött a forgalom. 2-3 km-es a torlódás – közölte kedden reggel az útinform.

Az 1-es főúton Tata közelében két autó karambolozott. A 68-as km-nél útszűkület mellett kezdődött el a helyszínelés. A 3-as főúton Hatvan előtt az 55-ös km-nél két gépkocsi ütközött össze, a városközpont felé haladók útszűkületre készüljenek! Élénk a forgalom az M3-as autópályán Mogyoródtól a városközpont felé. Az M0-s autóúti csomóponttól befelé helyenként lépésben, telítettek sávok haladnak a járművek. Torlódás van a 10-es főúton is az ürömi körforgalom előtt. 2-3 km hosszan lassul le a forgalom.

Hétfő – 20.16 – Véget ért a várakozás

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, a határ kilépő oldalán folyamatossá vált a forgalom, nem kell már várakozni.

18.57 – A határ közelében lassú a haladás

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, a határ kilépő oldalán a megnövekedett tranzitforgalom miatt torlódik a kocsisor – jelentette az Útinform. A legfrissebb hír szerint a sztráda Győrt elkerülő szakaszán már nem haladnak lépésben az autók.

Hétfő, 18.08 – Szakaszos torlódások Győrnél

A megnövekedett tranzitforgalom miatt, az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr és a hegyeshalmi határátkelő között telítettek a sávok, szakaszos torlódások nehezítik az előrejutást, néhol csak lépésben lehet haladni. Megnövekedett menetidővel érdemes számolni. Hegyeshalomnál, a határ kilépő oldalán is torlódásra készüljenek! – írja az Útinform.

Bővebb részletekért érdemes kattintani a Police.hu-n a Határinfóra.

Hasznos infók

Az M1-es autópályán, a 135-ös km-nél lévő Börcs pihenőt mindkét oldalon még zárva tartják, de a korábban zárva tartott lébényi pihenőt, ma a koradélutáni órákban megnyitották.

A 2019-es évre megváltott országos és megyei éves úthasználati jogosultságok 2020. január 31-én éjfélig érvényesek. Az úthasználati jogosultságokat személyesen és digitális felületeken is meg lehet váltani változatlan áron. Fontos tudnivaló, hogy a 2020-ra szóló e-matricák érvényességi ideje nem a vásárlás időpontjától, hanem 2020. január 1-től 2021. január 31-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!