Csúnya balesetek

2020.01.12. 09:54

Felborult az autóval a 19 éves fiatalember Győr közelében – fotók

Gépjárművezető és kerékpáros is megsérült a Győr térségében történt balesetek során.

Munkatársunktól

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8309-es számú út 22. kilométerszelvényében. Egy 19 éves tényői férfi közlekedett személygépkocsival Ménfőcsanak felől, Tényő irányába.

Haladása során egy balra ívelő kanyarból kihajtva – a nedves útfelületen – járművének kerekei megcsúsztak, amelynek következtében a bal oldali útpadkára sodródott, és felborult. A járművezető a baleset következtében megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: Police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben a Tihanyi Árpád úton a napokban. Egy 53 éves kanadai férfi közlekedett személygépkocsival a Kassák Lajos utcában, a Tihanyi Árpád út felé. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a Tihanyi Árpád út kerékpársávján közlekedő elektromos kerékpárnak és nekiütközött. A kerékpáros egyensúlyát vesztve a földre zuhant és megsérül, őt a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja. Vigyázzanak egymásra az utakon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!