Nagy sikert aratott

2022.06.06. 13:37

Több mint 1000 család vett részt a Győribaba Fesztiválon

Május 29-től június 4-ig rendezték meg idén Győr babakacajjal teli fesztiválját, mely összefoglal minden családtervezéssel, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal és kisgyermek gondozással kapcsolatos győri és Győr környéki programot, fejlesztést, szolgáltatást és foglalkozást.

kisalfold.hu

Az idei évben babakocsi felvonulással, 122 előadással, családi délelőttel - melynek fő helyszíne a Famulus Business Hotel volt - és 4 gyermekkoncerttel az Árkád Győr Bevásárlóközpontban vártuk az érdeklődőket.

Az idei évben is nagy sikert aratott a fesztivál a családok körében, hiszen több mint 1000 család vett részt, és bővítette ismereteit.

Az idei évben, is nagy sikernek örvendett Dr. Fekete Zoltán szülész-nőgyógyász előadása, ahol közel 50 kismama tehette fel kérdéseit a családbarát szülészetről és az ellátási rendszerről.

Ugyancsak a szervezők nagy örömére szolgált vendégül látni a Császárvonal csapatát, akik Pálla Péter doktor úr közreműködésével már császármetszésen átesett vagy épp császár előtt álló anyukákkal beszélgethettek. Az édesanyák mellett szakember társalgóra invitálták a győri szakembereket. A társalgón közel 20 győri gyógytornász, szülésznő és rehabilitációs szakember vett részt, elindulván egy a császármetszést érzékenyítő úton. 

Az idei év újítása a "Kapaszkodó-jegy". Ennek bevételéből a Győribaba Fórum és a Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület falra és ágy mellé szerelhető kapaszkodókat, ágy fellépőket és fürdőszobai tárolókat szeretne vásárolni a Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház szülészeti osztályán fekvő nők felépülésének megsegítése érdekében. Ha a támogatás összege engedi, a nőgyógyászati osztályra is vásárolnának ezekből.

A fesztivál legnagyobb sikere a szombati zárónap volt az Árkád Bevásárlóközpontban, ahol Kalap Jakab báb műsorát, HAngol zenés produkciót, a Selena Hastánc Stúdió fellépését és az Arforce1 TSE Hungary fellépését nézhették meg az idelátogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!