A lakás is nagyon mutatós

2022.05.14. 08:03

Golyóálló ablak is jár Győrladamér legbarátságosabb tetőtéri lakásához!

Első pillanatra meglepő a most következő, Győrladamér területén kínált szuper ingatlan hirdetésének egyik mondata. De nyilván van, akiknek ez a fajta biztonsági fokozat is fontos részét képezi az ingatlanvásárlásnak. Egy biztos, a lakás nagyon mutatós! És hát ugye, golyóálló!

Ingatlanbazár

“Győrladamér, 100 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 szoba + 1 fél szobás, tetőtéri tégla lakás, saját terasszal, kertkapcsolattal, kocsibeállóval, kizárólagos padlás használattal, eladó. A lakás 2 lakásos családi házban található teljesen különálló. Ez az ingatlan páratlan a vidéken a zárt udvarra elektromos kapu segítségével tud bejutni a kocsiját biztonságba tudhatja a fedett saját kocsibeállóban. A lakáshoz saját kert kapcsolat tartozik ami kb 50 nm-s, széppé varázsolhatja sok szép növénnyel.

Az ingatlan külön bejárattal rendelkezik, külön mérőórákkal lett ellátva. Ahogy belépünk a lakásba egy tágas nagy amerikai konyhás nappali fogad bennünket amiből nyílik a terasz ahol megpihenhet családjával.Szeretném kiemelni hogy a lakásban található összes nyílászáró  hangszigetelt, golyóálló, hőszigetelt, sötétített ablakokkal lett legyártva, a lakás kiépített kamera rendszerrel felszerelt, itt teljes biztonságban töltheti a napjait. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!