Sport

2022.03.10. 19:06

Labdarúgás - Világi Oszkár elmondta, miért lett az ETO FC tulajdonosa

A DAC Hazai pályán extra mai adásának vendége Világi Oszkár, a Dunaszerdahelyi AC és az ETO FC többségi tulajdonosa volt.

Forrás: NSO

Fotó: Csapó Balázs

Világi Oszkár a műsorban elmondta, miért lett az ETO FC tulajdonosa is - idézi az NSO.

Az elmúlt évek alatt nagyon sokan megkerestek Magyarországról és külföldről is, hogy legyek klubtulajdonos. Egyik ajánlat sem fogott meg. Amikor jött a Győr, az más volt. Beültették a fejembe a kisördögöt. Nagyon közel van a két város egymáshoz, közel hozhatjuk a két klubot, együttműködhet a két társaság. Tudunk együtt nagyot lépni. Az együttműködés a régiónak csak jót fog tenni. A városban mindig jobb a hangulat, ha van egy jó futballcsapata. Győrnek van egy világszínvonalú női kézilabdaklubja, ha a labdarúgás is felemelkedik, még büszkébbek lesznek a város lakói. Tudjuk, hogy újjá kell építeni a stadiont. Remélem, nemsokára egy tizenötezres, jó kis aréna lesz Győrben. Külön kategória az akadémia. Le a kalappal az előtt, amit e téren sikerült elérni. A felszereltséggel, a gimnáziummal, a befektetett pénzzel. Az akadémiára nem mondhat senki egy rossz szót sem. Szeretném, ha sikercsapat lenne az ETO

– nyilatkozta a DAC Hazai pályán extra mai adásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!