Róna Bálint február 1-el vette át a pozíciót

2022.02.23. 16:08

Családbaráttá tenné a bevásárlóközpontot a győri Árkád új centermenedzsere - fotók

Nyilvános sajtóeseményen mutatkozott be szerdán az ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont új centermenedzsere. A 31 éves Róna Bálint, február 1-el vette át a pozíciót Nagy Imrétől.

Ollári Gergely

A koronavírus járvány hatással volt a győri bevásárlóközpontra is. Változtak a vásárlási szokások, kevesebb lett a látogató, és az üzletekben eltöltött vásárlási idő is. A centermenedzser szerint azonban az utóbbi időben élénkülés olt tapasztalható az üzletekben.

Ami pozitív, hogy a forgalom nem olyan mértékben csökkent, mint a látogatószám. Látszik egyfajta átrendeződés, és az is, hogy aki hozzánk jön, az vásárolni érkezik. Az üzletek nagyon megérezték az elmúlt időszakot, ennek még nincs is vége. Az utóbbi hetekben a külföldi vendégszám is növekedett. Az online tér segítségével koncentrálunk a jövőre, de a bevásárlóközpontban továbbra is a „biztonság” a fő cél 

– fejtette ki lapunknak Róna Bálint.

 

 

A bevásárlóközpont márciusban izgalmas szabadulószobákkal várja a látogatókat, és a hónap elején folytatódik a már hagyományosnak mondható érintésmentes kupon napok rendezvénysorozat is. A húsvétra is készülnek, a közösségi médiafelületen online játékokkal várják majd a látogatókat. A tavasz első hónapjában pedig egy kiállítás is megnyílik a Kovács Margit iskola jóvoltából. A járványidőszak lehetőséget nyújtott műszaki fejlesztésekre is, megújultak a közönségmosdók, jelenleg pedig az információs pult cseréje zajlik. A menedzser lapunknak elmondta: a parkolás kérdése folyamatosan napirenden van, és aktuális téma a bevásárlóközpont életében.

Jelenleg nem célunk, hogy fizetőssé tegyük a parkolást. Azonban továbbra is fennáll egy probléma. Mivel ingyenesen használhatóak parkolóink, sokan reggeltől itt hagyják nálunk a járműveiket. Ennek hatására nagyon gyorsan feltelnek egyes parkoló részek, és az autók nem cserélődnek. Erre megoldást kell találnunk majd a jövőben. Központilag is foglalkozunk ezzel a kérdéssel 

– fogalmazott lapunknak.

 

Hozzátette: fő célunk, hogy egy stabilan, nyugodt körülmények között működő bevásárlóközpontot üzemeltessünk. Egy olyan helyet, ami családbarát, és ahol az üzletek, a bérlők, és nem utolsósorban a látogatók is megtalálják számításukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!