Fogynak a helyek

2022.01.28. 15:55

Tündérszépek - Nézd meg, ki az első 10 kiválasztott Győr-Moson-Sopron megyében

A Tündérszépek 2022 megyei fordulójára december óta várjuk a 18-29 év közötti, Győr-Moson-Sopron megyében élő (állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező) vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését. A szavazás kezdetéig az előzsűrizés folyamatos. Mivel hamarosan indulnak a fotózások - persze saját képekkel is versenybe lehet szállni -, elérkezett az idő, hogy megmutassuk azt a 10 lányt, aki már biztosan továbbjutott az első fordulóba.

kisalfold.hu

A siker felé vezető út a jelentkezési lap kitöltésével és három fotó elküldésével kezdődik. 

 

Az első „lépést” már sokan megtették

 

Vannak visszatérő versenyzők, akiknek már korábban is szurkolhattunk. Van aki néhány éve egy másik megyében mérette meg magát a versenyben, és vannak akik most érezték elérkezettnek az időt, hogy megmutassák a szépségüket.


Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség! Mivel csak 30 szépség kerülhet be a megyei fordulóba, nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos, a helyek pedig egyre fogynak!

 

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok...

 

Lássuk ki az a 10 szépség, aki már egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy idén az ő fejére kerüljön a korona!

 

1. Csiszár Vivien 24 éves tatabányai szépség számára nem ismeretlen a Tündérszépek szépségverseny.  2019-ben Komárom-Esztergom megye indulójaként vett részt a versenyben. Mivel Győrben él, idén megyénket szerené képviselni az országos döntőben.

Csiszár Vivien

2. Csóka Laura tavaly az egyik visszatérő versenyzőnk. Tavaly előkelő helyen végzett az első fordulóban, de a regionális döntőbe nem jutott tovább. Idén is megcélozza a döntőt.

Csóka laura

3. Csonka Liliána Róza 20 éves. Most érezte elérkezettnek az időt, hogy megmutassa a szépségét a világnak. 

Csonka Liliána Róza

4. Gál Teodóra, a 23 éves szépség szintén először indul a versenyben. A Széchenyi egyetem hallgatója szabadidejében szeret új dolgokat kipróbálni, ez az egyik oka, hogy jelentkezett a versenybe.

Gál Teodóra

5. Koczor Júlia 22 éves. Már tavaly is szertett volna indulni, de akkor nem fért be a 30-as keretbe. Idén az elsők között jelentkezett, így biztosította a helyét a versenyben.

Koczor Júlia

6. Lisztes Sába 22 éves, és annak ellenére, hogy otthonosan mozog a kamera előtt, először jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre.

Lisztes Sába

7. Répási Mónika a 10-es mezőny legfiatalabbja, így nem is meglepő, hogy ez az első szereplése a Tündérszépek szépségversenyben.

Répási Mónika

8-9. Igazán jó génkészlettel büszkélkedhet a Tóth-család. Egy testvérpár jelentkezett a versenyre, és a zsűri mindkettőjüket továbbjuttatta. Fruzsina 19, míg nővére Lilla Rebeka 25 éves.

Tóth Fruzsina
Tóth Lilla Rebeka

10. Vági-Németh Anna 24 éves. Ez az első alkalom, hogy láthatjuk a Tündérszépek mezőnyében. 

Vági-Németh Anna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!