Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Vég Ramóna
24, Segesd

Ramóna Segesden él, onnan nevezett Tündérszépek versenyünkre. Szakmunkáskétn dolgozott, de mióta megszületett kislánya, azóta együtt vannak otthon. Szabadidejében szívesen sportol, és nem is akármit, focizik, ha teheti. Ha nem akkor meg olvas… A versenyre azért jelentkezett, mert kíváncsi volt, mire is képes, és szerette volna megmutatni, hogy anyaként is képest helytállni. Mindig is érdekelte a modellek csillogó világa, bízik benne, hogy elhetőséget kap arra, hogy közelebbről is megismerhesse.

Ramóna 168 cm magas, csillagjegye rák. Kedvenc étele a spagetti, melyhez Malibut, vagy bármilyen ananászos italt iszik. Kedvenc zenéje a Pokolgép, és a Children of the distance. Kedvenc parfümje a Police.