Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Gróf Ramóna
19, Inke

Ramóna szakácsként végzett, és ezzel egy szállodában helyezkedett el. egészen addig, amíg sajnos a koronavírus nem húzta keresztül a számításait. Azóta alkalmi munkákat vállal, és bízik benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba. Szabadidejében szívesen ül be barátaival egy étterembe, vagy kávézóba, de szórakozóhelykre is szívesen jár velük. Azért jelentkezett Tündérszépek versenyünkre, mert nagyon szereti, mikor pozitív visszajelzéseket kap. De mindemellett a kozmetika világa is érdekli, így ennek tanulásába is belekezdett.

Ramóna 19 éves, 174 cm magas, csillagjegye rák. Legjobban a thai ételeket kedveli, melyekhez bodzás limonádét iszik. Kedvenc zenéje Duke Domunt Ocean Drive, kedvenc parfümje a Black Opium.